Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

КОЖА, КОСА, НОКТИ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВА КОЖА, КОСА И НОКТИ

 "КОЖАТА СЕ КАЗВА КОЖА ,ЗАЩОТО НЕЯ Я ПЕРДАШАТ" /НА НЕМСКИ ЕЗИК  ЕДНА ДУМА ОЗНАЧАВА ЕДНОВРЕМЕННО И КОЖА И УДРЯ, ПЕРДАША/ - ПО ТОЗИ НАЧИН БЕРЛИНЧАНИ С ПРОСЛОВУТОТО СИ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ДЕФИНИРАТ ФУНКЦИЯТА НА ЕДИН ОРГАН, КОЙТО ДОРИ НЕ ВИНАГИ СМЕ СКЛОННИ ДА ПРИЕМЕМ ЗА СЪЩИНСКИ ОРГАН. КЪМ КОЖАТА В ПО-ШИРОК СМИСЪЛ НА ДУМАТА СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ И КОСМИТЕ.КОСАТА Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ОТНОСИТЕЛНОСТТА(ДЕВИЗ:ЕДИН КОСЪМ НА ГЛАВАТА, ТОВА Е ОТНОСИТЕЛНО МАЛКО, ЕДИН КОСЪМ В СУПАТА-ОТНОСИТЕЛНО МНОГО) ОКОСМЯВАНЕТО СИГНАЛИЗИРА СЪЗРЯВАНЕ И ОСТАРЯВАНЕ. КОСАТА НЕ СЪДЪРЖА НЕРВИ И СЪДОВЕ.НИЕ НЕ Я ЧУВСТВАМЕ. НО ТЯ НЕ Е МЪРТВА.

ОБЩАТА ЕТИОЛОГИЯ ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА КОЖАТА И НЕЙНИТЕ ПРИДАТЪЦИ (КОСМИ И НОКТИ) ОТЧИТА ДЕЙСТВИЕТО НА ЕКЗОГЕННИ И НА ЕНДОГЕННИ ФАКТОРИ. КЪМ ПЪРВАТА ГРУПА СЕ ОТНАСЯТ ФИЗИЧЕСКИ ФАКТОРИ (ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН НАТИСК, ТРИЕНЕ, СЛЪНЧЕВО ОБЛЪЧВАНЕ И ДР.), ХИМИЧНИ (БИТОВИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ, МЕДИКАМЕНТНИ, КОЗМЕТИЧНИ, ОРГАНИЧНИ, НЕОРГАНИЧНИ, РАСТИТЕЛНИ, ЖИВОТИНСКИ, МИНЕРАЛНИ И ДР.)БАКТЕРИАЛНИ, ВИРУСНИ, ГЪБИЧНИ, ПАРАЗИТАРНИ И ДРУГИ БОЛЕСТОТВОРНИ ФАКТОРИ. КЪМ ГРУПАТА НА ЕНДОГЕННИТЕ ФАКТОРИ ПРИНАДЛЕЖАТ ОБЩИ ИНФЕКЦИОЗНИ БОЛЕСТИ, ОГНИЩНИ ИНФЕКЦИИ, ИНТОКСИКАЦИИ И ДР. ВСЕ ПО- ПРЕДПОЧИТАН И ПРЕПОРЪЧВАН ОТ ЛЕКАРИТЕ ФИТОТЕРАПЕВТИ НАЧИН Е УПОТРЕБАТА НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ ЕКСТРАКТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВА КОЖА, КОСА И НОКТИ.

ПРИЛОЖЕНИЕ: БИОФОРМУЛИ СПОМАГАЩИ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА КОЖАТА, ПОДПОМАГАЩИ ПРЕВЕНЦИЯТА НА НЕДОХРАНЕНА КОЖА ● ФИННИ ЛИНИИ И БРЪЧКИ ● НЕЗДРАВОСЛОВЕН ВИД НА НОКТИТЕ И КОСАТА ● РАННИ ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ ● БОЛКИ В СТАВИТЕ В РЕЗУЛТАТ НА ОКИСЛИТЕЛНО УВРЕЖДАНЕ ● ВЕНОЗНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И ХРОНИЧНА ВЕНОЗНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ (CVI) ● ВЕНОЗНА ТРОМБОЗА (КРЪВНИ СЪСИРЕЦИ) ● ОТОК ● КРЕХКИ КАПИЛЯРИ  ● НЕДОСТИК НА АКТИВЕН КОЛАГЕН В КОЖАТА И СТАВИТЕ ● СТРЕС НА КОЖАТА, ПРЕДИЗВИКАН ОТ УЛТРАВИОЛЕТОВАТА РАДИАЦИЯ ● НЕЗДРАВОСЛОВЕН ЦВЯТ НА ЧОВЕШКАТА КОЖА, КОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ ЛЕЧЕНИЕТО НА КОЗМЕТИЧНИЯ ДЕФЕКТ МЕЛАЗМА, АКТИВНИ БИОКОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ ЛЕЧЕНИЕТО НА  ВИТИЛИГО, КОМПЛЕКСИ СТИМУЛИРАЩИ РАСТЕЖА НА КОСАТА, 1.5-2 ИНЧА/MЕСЕЧНО,


 
 
 


 

Сортирай по:
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
Пакет 250гр, прахообразна форма
26.91лв  
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200 гр, прахообразна форма
33.18лв  
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН ДЕНТ 120
ВИРУМИН ДЕНТ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.89лв  
ВИРУМИН 120
ВИРУМИН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200гр, прахообрана форма
33.18лв