Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ВИГРИКС ТУРБО

ВИГРИКС ТУРБО
Натисни за голям размер
Цена: 35.00лв
Наличност: 3372
Опаковка: 1509-60C Блистер 60 капсули
Марка: COMPLETE PHARMA
Среден рейтинг: 5 от 5 звезди!

COMPLETE ® VIGRIX TURBO | ВИГРИКС ТУРБО   (N: KX-2710/11.06.2012г.)
ТЕРАПЕВТИЧНИ
СЪСТАВ: ЖЕНШЕНОСИДИ, МАСТНИ КИСЕЛИНИ, ГИНКО БИЛОБА, ГЛОГЕПИМЕДИУМ,БАБИНИ ЗЪБИ,L-АРГИНИН, СЕЛЕН, ЦИНК, ВИТАМИНИ B6,В3
КОЛИЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ /ДНЕВНА ДОЗА/:   NRVs%
Екстракт от корен на Корейски Женшен (Korean Ginseng root) 90 mg;                        -
Екстракт от плодове на Сао Палмето (Saw Palmetto berry) 40 mg;                               -
Екстракт от Гинко Билоба ( Gingko Biloba leaf ) 60 mg;                                                  -
Екстракт от плодове на глог ( Hawthorn Berry)  40 mg;                                                   -
Екстракт от листа на Епимедиум ( Epimedium leaf) 40 mg;                                            -
Екстракт от листа на Бабини зъби (Tribulus Terrestis leaf) 80 mg;                                -
L-Аргинин ( L-arginine) 120 mg;                                                                                           -
Витамин В3 ( Vitamin B3) 20 mg NE;                                                                                125%
Витамин В6 (Vitamin B6) 2 mg;                                                                                         143%
Селен (Selenium) 50 mcg;                                                                                                    90.92%
Цинков Глюконат (Zinc Gluconate-elemental Zink 8.4mg ) 60 mg;                                 84%

СПОМАГАТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА В ЕДНА КАПСУЛА: Микрокристална целулоза 171,5mg, Ди-калциум фосфат дихидрат 35mg, Магнезиев стеарат 5mg; Състав на капсулата: Желатин 81,32mg, Титаниев диоксид 1,502mg, Прахов оцветител Sunset yellow 0.019mg, Тартаразин 0,025mg, Еритрозин 0,083mg, Оцветител Ponceau 0.337mg, Оцветител Carmoisine 0.011mg, Оцветител Brilliant Blue 0.003mg.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
При мъжете:
• Допринася за енергията и жизнеността, ерекцията и размера на пениса, нормално нивото на тестостерона и качеството на спермата;
• Подпомага при  еректилна дисфункция;
• Допринася за сексуалната активност и издържливост;
• Допринася за сексуално удовлетворение;
• Допринася за нормално кръвообръщение;
При жените:
• Допринася за притока на кръв към клиторните и вагиналните тъкани;
• Допринася за чувствителност и отзивчивост към сексуална стимулация;
• Допринася за достигане на оргазъм;
• Допринася за честотата за достигане до оргазъм;
• Допринася за сексуално удовлетворение;
• Допринася за сексуално желание и клиторна чувствителност;
• Допринася за преодоляване на вагиналната сухота.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 2 КАПСУЛИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 КАПСУЛИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАН БЛИСТЕР

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА VIGRIX TURBO:

L-АРГИНИН
L-Аргининът е основна аминокиселина и един от градивните елементи на протеините в тялото. Въз основа на стотици проучвания, L-аргининът е станал известен, като безопасно и ефективно просексуално хранително вещество за мъже и жени.

L-Аргининът е предшественик на азотния оксид (NO) в човешкото тяло. През 1990 г., учените открили, че NO е съществена съставка, която помага за подобряване на циркулацията на кръв и е много важна за нормалната сексуална функция както при мъжете, така и при жените. Без аргинин не би имало NO, а без NO, мъжете няма да могат да имат ерекция.
Ерекция не може да бъде постигната без действието на азотния оксид върху кръвоносните съдове на пениса и неговите порести кавернозни тела. Еректилният процес се инициира от нервната система – или чрез гръбначния рефлекс (когато има директен стимул на пениса), или посредством нервните сигнали от мозъка. Съответните нерви, когато са стимулирани чрез всяка пътека, освобождават азотен оксид от нервните си окончания в пениса.
Недостатъчен приток на кръв е една от основните причини за непълна ерекция при мъжете. L-аргининът е доказано, че подобрява притока на кръв до гениталната област, като разширява кръвоносните съдове и помага на пениса да се уголеми до пълния си капацитет, като по този начин увеличава размера, твърдостта и честотата на ерекциите.
L-аргининът има подобен ефект при жените. Повишаването на кръвния поток прави клиторните и вагинални тъкани по – чувствителни към сексуална стимулация и помага да се увеличи възможността за достигане на оргазъм. Проучвания са установили, че жени, които са вземали добавка, включваща L-аргинин са имали по-голямо сексуално удовлетворение, включително повишено желание и клиторна чувствителност, честотата на полови актове и оргазъм, и по-малко вагинална сухота.

И мъжете и жените съобщават, че L-аргинин изглежда увеличава либидото им или желанието за секс, а някои също докладват, че L-аргинин им дава по-голяма издръжливост и по-силен, по-мощен оргазъм. В докладите също така се показва, че L-аргининови добавки може да подобрят плодовитостта при мъжете, които имат малък брой сперматозоиди или лоша подвижност на сперматозоидите (активност). Потребителите на L-аргинин казват, че може да се постигне просексуален ефект, вземайки го 45 минути преди секс.

Докладвани ползи от L-аргинин:Е прекурсор на азотния оксид (NO); Подсилва циркулацията в резултат на подобряване на притока на кръв; Стимулира отделянето на хормона на растежа подобрява функцията на имунната система; Поддържа мъжката плодовитост, подобряване на производството на сперматозоиди и подвижността им; Намалява риска от образуването на кръвни съсиреци и инсулт; Поддържа нормално кръвно налягане.

ГИНКО БИЛОБА
Гинко Билоба се използва в много култури, за увеличаване на сексуалната енергия и издръжливост. Гинко има три основни ефекта върху човешкото тяло, които са полезни за сексуалното здраве:

  • Блокира много от ефектите на тромбоцит активиращия фактор ТАФ (кръвни съсиреци), което е честа причина за еректилна дисфункция и импотентност. Еректилната дисфункция често е причинена от стеснения на кръвоносните съдове, или съсирване на кръвта. Комбинацията от съставки за разреждане на кръвта прави Гинко Билоба основна съставка на всички формули за мъжка полова потентност.

  • Антиоксидантната му сила предпазва клетките от оксидативно клеткъчно увреждане, причинено от свободните радикали. Вредата от свободните радикали и оксидативния стрес са патологични процеси, които лежат в основата на повечето хронични дегенеративни заболявания. Те са също до голяма степен отговорни за еректилната дисфункция, свързана с тези състояния и импотентността.

  • Увеличава притока на кръв, не само във вените и артериите, но също така и в микроциркулаторната система, която включва миниатюрен капиляри. Гинко подобрява функционалността на микро-капилярите и увеличава количеството на кръвта, посветена на ерекцията. Увеличаването на притока на кръв и задържането й в пениса е начин за постигане на по-голям размер и по-твърда ерекция.

PANAX GINSENG (КОРЕЙСКИ ЖЕНШЕН)

Корейският женшен е една от най-известните в света билки – афродизиак, която увеличава нивата на тестостерон и образуването на сперматозоидите, подобрява секрецията на азотен оксид, увеличава притока на кръв към пениса и действа като умствен тоник, борейки се със стреса и тревожността, докато в същото време подобрява настроението.
Ботаническото/родово име Panax означава "вселекуващо" на гръцки, споделяйки същия произход като "панацея", и е било приложено към този род порад широката му употреба в китайската медицина.

Тестостеронът е мъжкият полов хормон. Той е отговорен за мъжествените характеристики на мъжете. При мъжете тестостеронът е принципния хормон, който е не само отговорен за сексуалното поведение, дейност и характеристики, но също така и за много други фактори за здравето при мъжете, като чистата мускулна маса, остра памет, умствената дейност, костната плътност, нива на енергия и т. н. Той се секретира в тестисите и е основният хормон зад сексуалното либидо на мъжете. Установено е при клинични и научни изследвания, че мъжете като цяло започват да губят тестостерон след 30-годишна възраст и до времето, когато станат на 40, започват да се чувстват ефектите от ниския тестостерон. Тъй като мъжката личност е силно повлияна от производството на тестостерон, спадът в производството му води до някои сериозни последици за здравето.

Най-честите симптоми включват: ниско либидо; наддаване на тегло; загуба на мускулна маса; загуба на коса; раздразнителност; липса на енергия и младост

Съобщава се, че добавки с Panax женшен предизвикват значително увеличение в нивото на тестостерон в кръвта и образуването на спермата, както и значително намаляване на теглото на простатата.

Ерекция не може да бъде постигната без действието на азотния оксид върху кръвоносните съдове на пениса и неговите порести кавернозни тела. Гинсенозидите, активни съставки, извлечени от Panax женшен, са показали, че насърчават и разширяват освобождаването на азотен оксид (NO).

В проучване, проведено от Фридл и др той изследва ефекта на Panax женшен при индуцируема синтеза на азотен оксид. Нивата на азотен оксид в човешкото тяло и други функции на имунната система, свързани с азотен оксид са измерени в лабораторни условия, използвайки образци на човешките клетки. Имало е две състояния, в които са измерени клетките: една с женшен и една без него. Установено е, че, когато клетките са били инжектирани с женшен, нивата на азотен оксид и азотно-оксидна синтаза, които са отговорни за производството на азотен окис, азотният оксид е бил значително по-висок, отколкото в клетките без женшен.

САО ПАЛМЕТО

Сао палмето е вечнозелена палма, която расте по Югозападното и Заливно крайбрежие на САЩ. Сао палмето се използва, като източник на храна от местните американци от години, и също така като лекарствен агент при уринарни усложнения. В днешно време Сао палмето се използва при мъже, страдащи от ДПХ. Има няколко проучвания, отчитащи ефектите на Сао палмето при ДПХ, като някой от тях са най-малко толкова добри колкото обичайните фармацевтични лекарства, използвани за лечение на ДПХ. Сао палмето се препоръчва също и за нощно напикаване и други нарушения на уринарния тракт.

Доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) се смята, че се причинява от увеличаване в конверсията на тестостерона в 5-а дихидротестостерон (DHT) в простатата. DHT стимулира производството на простатни клетки. Прекомерното производство на DHT води до прекомерно производство и уголемяване на простатата (хиперплазия). Друг фактор е наличието на естроген, който инхибира елиминирането на DHT. Има няколко докладвани механизма на свързване на DHT към неговите рецептори за употреба при лечение на ДПХ. Те включват инхибирането на производството на DHT, инхибирането на свързването на DHT към неговите рецептори и ускоряващо разпадането му. Предварителното третиране на пациенти с ДПХ със сао палмето, подложени на трансуретрална резекция на простатата изглежда е подобрило ефективността на самата процедура и очаквания намален риск от усложнения.

Също така, Сао палмето е докладвано, че има както антиестрогенен ефект, така и антиандрогенен ефект. Някои изследователи вярват, че антиестрогенния й ефект може би е по-важен от кой да е от другите й ефекти. Сао палмето инхибира 5-а редуктазата – ензим, който катализира конверсията на тестостерона в DHT, като има алфа-1 и алфа-2 адренергични блокиращи свойства. Различни клинични проучвания са докладвали положителните ефекти от употребата на стандартизирани екстракти от сао палмето в превенцията на ДПХ и са забелязали, че Сао палмето има благоприятно действие в сравнение с финастерида в някои проучвания.

Интерес представлява имуностимулиращата функция на полизахаридите, открити в плода на Сао палмето. Ин витро 4:1 w/v воден екстракт от пода е предизвикал увеличаване на фагоцитната дейност до 36 процента. Също така, при лабораторни мишки, полизахаридната фракция на плода на Сао палмето (10 мг/кг) е предизвикала много по – висока стойност на клирънс на въглерод отколкото ехинацеята (Echinacea purpurea) или сибирския жен-шен (Eleutherococcus senticosus) и е показала по-висока стойност от кои да е други растителни екстракти. Въпреки това, стандартизираните и алкохол-екстрахирани препарати от сао палмето не са извлеци с вода, така че не биха съдържали тези имуностимулиращи полизахариди – използвате капсуловани сурови плодове.

ПЛОД НА ГЛОГ

Глогът е бодлив храст, родом от залесените умерени зони на Европа. Глогът е едно от най – старите записани традиционни лекарствени средства, първо докладвано от гръцкия хербалист Диоскоридис. Римските лекари използвали глога като лекарство за сърцето през първи век от новата ера.

Понастоящем глогът се използва обширно от лекарите в Европа и стандартизираната му форма за клас ІІ по NYHA за сърдечна недостатъчност и различни други сърдечно-съдови заболявания и заболявания на периферната кръвоносна система, включително ангина, сърдечна дегенерация, все още не изискваща дигиталис, и лека брадикардия. Глогът изглежда проявява положителен инотропен ефект, увеличавайки сърдечния период на рефракция. Екстрактите се докладва, че имат защитен ефект срещу реперфузионни аритмии при лабораторни животни. Комбинацията му от ефекти върху сърцето води до употребата му като кардиотоник, особено за възрастните, където митралната стеноза и хроничната сърдечна недостатъчност може да са налице. Проучвания докладват за намаляване на кръвното налягане, дължащо се на артериосклероза и хроничен нефрит с употребата на глог. Той може да се използва и за периферни съдови заболявания, където циркулацията е възпрепятствана, като при болест на Рейно.

Докладвано е, че глогът може да подобри функционирането на сърцето без да засяга сърдечната честота или кръвното налягане при покой, но употребата му очевидно дава резултат върху намалено покачване на тези параметри с упражнение. Лабораторни проучвания са докладвали, че проантоцианидините може действително да преобърнат атеросклеротичната плака. По доклади глогът има свойството да увеличава вътреклетъчния витамин С и има защитен ефект върху окислителните процеси.

Екстрактът от глог е показал преки ефекти върху сърдечно-съдовата система. Предписването на екстракт от глог е показано, че намалява кръвното налягане и общата периферна устойчивост, икономизира миокардната функция и намалява сърдечното пренатоварване при здрави хора. По – точно, екстрактът от глог (WS 1442) е показал инотропен ефект върху миокардната тъкан, изолирана при пациенти с терминална левокамерна сърдечна недостатъчност (ЛКСН). Инотропните ефекти на глога може да се причинят от инхибирането на 3`,5`-цикло аденозин монофосфат диестераза, отколкото бета-симпатомиметичната активност.

ЕПИМЕДИУМ

Епимедиумът традиционно се използва за увеличаване на фертилитета. Контролирано проучване предполага, че Епимедиумът може да подобри сексуалната функця и качеството на живота при пациенти с бъбречна недостатъчност на хронична хемодиализа.

Лиао и сътр. са провели контролирани опити за да определят терапевтичния ефект на Епимедиума при пациенти на поддържаща хемодиализа поради хронична бъбречна недостатъчност. Тридесет и четири субекта бяха включени, 22 третирани с Епимедиум под формата на отвара (екстракт) и 12 са служели като контроли. Било е забелязано подобрение в сексуалната функция и качеството на живот. Дейността на интерлевкин 2 на периферните кръвни моноцити стимулирано от РНА също се е повишила значително.

БАБИНИ ЗЪБИ

Tribulus terrestris има дълга история на употреба за различни болестни състояния. Предполага се, че е било използвано в древна Гърция и Индия като тоник за физическо подмладяване. В Китай се използва като компонент от терапията за болестни състояния, засягащи черния дроб, бъбреците, сърдечно-съдовата система и имунната система. Ползвано е било също и в източноевропейската народна медицина за повишаване на мускулната сила и сексуалната потентност.

Комбинация от продукти, съдържаща бабини зъби е показала, че променя нивата на хормоните в кръвта. Смес, съдържаща бабини зъби е дала резултат на повишени серумни нива на андростенедион, свободен тестостерон, естрадиоли DHT.

Tribulus terrestris е изучавано като нестероидна алтернатива на лечението за безплодие. Въпреки, че резултатите от няколко проучвания, извършени с комбинирания продукт са обещаващи, нужни са повече проучвания за да се оцени допълнително клиничната му ефективност. Предварително проучване с трибулус също предполага, че може да бъде полезно при третирането на коронарна сърдечна болест.

Релаксантният отклик при предварително контрахирани тъкани от групи, лекувани с Tribulus terrestris е показал повишаване на релаксацията, в сравнение с тези тъкани от контролната група. Контрактилният, анти-еректилен отклик на пещеристата тъкан към норадреналина и хистамина не е показал значителна промяна между лекуваните и контролните групи. Стероидните сапонини, извлечени от Tribulus terrestris са стимулирали образуването на сперма и са подобрили живота на спермата при плъхове.

НИАЦИН (ВИТАМИН В3)

Ползите за здравето от ниацина (витамин В3) включват поддържане на добро кръвообращение, здраво състояние на кожата, както и нормалното функциониране на мозъка, повишаване на силата на паметта, подпомагайки храносмилателния тракт да абсорбира достатъчно въглехидрати, протеини и мазнини, релаксиращ ефект върху артритни състояния, а също и намаляване на състоянието на шизофрения. Най-важните ползи от витамин B3 са намаляването на високите нива на холестерол и контрол върху него.
Витамин B3 е необходим за производството на хормоните кортизон, тироксин, инсулин, и половите хормони естроген, прогестерон и тестостерон. Той увеличава производството на простагландини, които са подобни на хормоните химикали, които тъканите произвеждат, за да помагат да се контролира такива физиологични процеси като кръвосъсирването и възпалението.

Витамин B3 е основата, която стои зад "Виагра", той спомага за отделянето на хистамин (органично азотно съединение) по цялото тяло. Основната му роля е да се разширяват кръвоносните съдове особено в областта на гениталиите, така, че повече кръв да може да премине в даден момент. Той също така има способността да увеличава чувствителността по цялото тяло, като по този начин се увеличава цялостното физическо преживяване.

Витамин B3 играе ключова роля в над 100 функции, необходими за здравето и е особено важен за производството на енергия и като вазодилататор, за циркулацията на кръвта. Той също е необходим за образуването на червените кръвни клетки, здравето на кожата и храносмилателния тракт, здраво функциониране на нервната система и мозъчната активност, както и за синтеза на половите хормони естроген, прогестерон, и тестостерон.
Ниацин е важно за производството на половите и надбъбречните хормони, скоро след поглъщането, ниацинът може да предизвиква усещания на интензивна топлина, придружени от гъделичкащ сърбеж по цялото тяло, с продължителност до 20 минути. Той може също така да произвежда червеникаво излъчване на кожата, наречено "Ниацинова руменина".

Този червена, сърбяща топлина, причинена от използването на ниацин е добре позната и е безвредена. Руменината е здравословна и показва, че ниацинът е допринесъл за подобряване на притока на кръв и циркулацията. Реакция от Ниациново зачервяване всъщност имитира естествените сексуални реакции на индивида. Този естествен сексуален флъш е причинен от голямо освобождаване на хистамин, в действителност, ниациновият флъш е причинен от същото освобождаване на хистамин, като естествения сексуален флъш, с една важна разлика: тъй като ниацинът подбужда по-голямо от нормалното освобождаване на хистамин, резултатите от използването на ниацин са често пъти по-силни.

Друга полза от добавката ниацин, е, че свързаният с нея флъш често е придружен от повишена секреция на слуз в устата и половите органи, което може допълнително да обогати половото преживяване. Докато всички големи органи на тялото имат кръвоснабдяване, доставено от главните артерии, голяма част от човешкото тяло, особено частите в близост до кожата, получават единственото си кръвоснабдяване от малките капиляри. Ниацинът кара тези малки капиляри да се разширят, което им позволява възможността за пренасят 2 или 3 кръвни клетки едновременно. Това е огромно увеличение на притока на кръв.
При поглъщането на ниацин за сексуално подсилване, мъжете изпитват повишена усещания и чувствителност по цялото тяло – не само в областта на гениталиите. Като цяло контактът кожа в кожа по време на този флъш може да бъде изключителен.
Ниацин може да помогне и за физически лица, които изпитват трудности при постигането на оргазъм. Способността да се изпита оргазъм е свързана с адекватно освобождаване на хистамин, който е съществен фактор в мъжкия оргазъм.

ПИРИДОКСИН ХИДРОХЛОРИД (ВИТАМИН В6)

Пиридоксин хидрохлорид (витамин B6) е една от ключовите съставки и е главен витамин в усвояването на аминокиселините. Той улеснява бързото абсорбиране, предаването на нервни импулси и образуването на невротрансмитери, които влияят върху умствените процеси и повишава нивата на настроението. Това спомага за по-твърда ерекция и по-здравословен сексуален живот.

Витамин В6 (пиридоксин) е витамин от съществено значение, помагащ при формирането на здрави червени кръвни клетки и поддържа повече жизнени функции на тялото, отколкото всеки друг витамин. Витамин B6 е водно-разтворим, той е необходим за освобождаването на енергия от храната, която ядем. Тъй като той не може да се съхранява в организма, трябва да бъде получаван всеки ден от храна или добавки.

Витамин В6 е коензим на ензимите, участващи в аминокиселинния метаболизъм. Дезаминирането, трансаминирането и декарбоксилирането на аминокиселини се изискват за синтеза, окислението и разграждането на критичните, получени от аминокиселини молекули, които участват в хематологичните, неврологични, хуморални и възпалителни процеси. Дейности, чувствителни към статуса на витамин В6 включват функцията на невротрансмитер, превръщането на триптофан в ниацин, синтеза на имуноглобулин, и производството на хормони. Заедно с цинка, витамин В6 е от съществено значение за формирането на мъжките полови хормони. Недостигът причинява безплодие.
Витамин В6 е необходим за производството на серотонин, мозъчен невротрансмитер, който контролира настроението, апетита, съня и чувствителността към болка.
Жените по-специално могат да страдат от предварително менструално задръжане на течности, тежки менструални болки, емоционални симптоми на ПМС, предменструално акне и гадене по време на ранна бременност. Промените в настроението, депресията, както и загубата на сексуално желание понякога се забелязват, когато витамин В6 е в недостиг и лицето е на хормон-заместителна терапия, или на хапчета за контрол на раждаемостта.

ЦИНК
Цинкът играе важна роля в здравето на мъжете. Над 70% от мъжете не получават минималното дневно изискване за цинк от начина им на хранене.

Цинкът е необходим за всички аспекти на мъжката репродукция, цинкът е важен за клетъчното делене и производството на здрави сперматозоиди. Това е най-критичният микроелемент за мъжката сексуална функция. Той е необходим за метаболизма на тестостерона, растежа на тестисите, производството на сперматозоиди, подвижността, броя, намаляване на излишния естроген в мъжките репродуктивни тъкани. Всеки път, когато един мъж еякулира, той губи около 5 мг цинк.

Алкохолът изчерпва цинка в организма. Фолиевата киселина, чаят, кафето, високия прием на фибри и желязо може да инхибира абсорбцията. Витамин В6 и С могат да подпомогнат усвояването.

VIGRIX TURBO ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
МЪЖЕ:

- При слаба и непродължителна ерекцията;
- При недостатъчна  сексуална активност;
- При недостатъчно сексуално удовлетворение;
- При слабо кръвообращение;
- При недостигане на максималния за съответния индивид размер и твърдост на пениса;
- При не добро качеството на спермата

 ЖЕНИ:

- При слаб приток на кръв към клитора и влагалищните тъкани;
- При ниска чувствителност и сексуална стимулация;
- При ниски възможности за постигане оргазъм;
- При ниска честота на достигане оргазъм;
- При слабо сексуално удовлетворение;
- При недостатъчно сексуалното желание и усещане за клитора;
- Сухота на влагалището.

VIGRIX TURBO СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:

При мъже: като допълнителна помощ, подкрепяща конвенционалното лечение на пациенти, страдащи от еректилни нарушения и свързани с това заболявания; за постигане на по – силна и по – дълга ерекция, подобрено сексуално желание, по – голямо удоволствие от секса, подобрено качество на спермата, увеличен размер и твърдост на пениса.

При жените: като допълнителна помощ за постигането на по-добър кръвоток до клиторните и вагинални тъкани, намалена вагинална сухота, по – висока чувствителност и реакция на сексуална стимулация, по – високи възможности за достигане на оргазъм, по – голямо сексуално удовлетворение.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

Няма други снимки за този продукт.