Марки
 
Количка
0 артикула
 

КОЛАГЕН-E ПЛЮС+

КОЛАГЕН-E ПЛЮС+
Натисни за голям размер
Цена: 23.12лв
Наличност: Pre-Order
Опаковка: Бутилка 60 таблетки
Марка: COMPLETE PHARMA
Среден рейтинг: Няма гласове

COMPLETE ® COLLAGEN-E PLUS+ | КОЛАГЕН-E ПЛЮС+
ПРЕВАНТИВНО-ЗАСИЛВАНЕ
СЪСТАВ: КОЛАГЕН ОТ КАНАДСКАТА РИБА ТРЕСКА, OЛИГОМЕРОПРОАНТОЦИАНИДИНИ ОТ СЕМЕНА ОТ ГРОЗДЕ , ВИТАМИН E
КОЛИЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ:
Колаген тип I извлечен от риба (Marine collagen type-I -Japan) 500 mg;
Витамин Е ( vitamin E) 20 mg /15 IU;
Екстракт от гроздови семена ( Grape Seed) 2400 mg / 60 mg,  Олигомеро- проантоцианидини (Oligomeric Proanthocyanidins) 57 mg)
ПРИЛОЖЕНИЕ:
• Помага за преодоляване симптомите на недохранена кожа, финни линии и бръчки, нездравословен вид на ноктите и косата, ранни признаци на стареене;
• Подпомага лечението при: венозна недостатъчност и хронична венозна недостатъчност  (CVI), венозна тромбоза (кръвни съсиреци), оток, крехки капиляри;
• Спомага за компенсиране на недостика на активен колаген в кожата и ставите и преодоляване на болките в ставите в резултат на окислително увреждане;
•  Съдейства за нормализиране на кожата при: стрес, предизвикан от ултравиолетовата радиация, нездравословен цвят на човешката кожа.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 2 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА COLLAGEN-E PLUS+:
КОЛАГЕН-E ПЛЮС хранителната добавка съдържа естествен колаген от канадска риба треска. Колагенът е група от естествени протеини. Той е основен компонент на съединителната тъкан, и е най-разпространения протеин в човешкото тяло,  това е около 25% на 35% от цялото съдържание на протеин в човешкото тяло. Колагенът, под формата на продълговати фибрили, е най-вече открит във влакнестите тъкани като сухожилие, сухожилие и кожата, и е широко разпространен в роговицата, хрущяли, кости, кръвоносните съдове, червата, както и междупрешленните дискове.
В мускулната тъкан колагена служи като основен компонент на ендомизиум. Колагенът представлява 1% до 2% от мускулната тъкан, и 6% от теглото на подобения на сухожилие мускул. Трябва да бъде подходяща и достатъчна доставката на колаген в тялото, това е  изключително необходимо. Установено е, че тялото ни губи колаген в размер на 1,5% годишно, започвайки от 25-годишна възраст. Колагенът функционира като хрондрозащитен агент, което означава, че защитава хрущяла и синовиалната течност срещу дегенерация. Изчерпването на колаген в кожата, води до образуването на бръчки и появата на други признаци на стареене. Друга функция на колагена е, че може да намали увреждането на ставите вследствие на окислителни процеси, и по този начин, намалява болките в ставите и подуването.                                    
Колагеновите хранителни добавки доставят необходимото количество колаген за организма попълвайки изчерпаните депа . Редовният прием на колаген като хранителна добавка прави кожата подхранена, ревитализирана и тя остава здрава, намалява се появата на финни линии и бръчки, укрепват ноктите и се подобрява състоянието на косата, колагена предпазва  от ранните признаци на стареене, като ги забавя.
Ако искате да живеете живота си пълноценно, чувствайки се и изглеждайки млади, грижете се за вашето здраве и  набавяйте необходимото за тялото количество колаген.
Колагенът погълнат през устата работи в цялото наше тяло, много е ефективен  и може  да бъде полезен за кожата и други части на тялото ни. Той съдържа 15% глюкозамин сулфат и 15% хондроитин сулфат. Колагенът е нетоксичен и няма известни странични ефекти .
Препоръчително е да се взема колаген през устата под формата на хранителна добавка. Тъй като колагеновите, кремове могат само да овлажняват, но те всъщност не осигуряват допълнително колаген в организма, тъй като молекулата на колагена е твърде голяма, за да бъде погълната от кожата. Препоръчително е, ако приемате колаген  в допълнение, трябва да пиете много вода около 1-2 литра на ден или други течности.                                                                                         
 Витамин Е е мастно разтворим витамин с антиоксидантни свойства. Витамин Е съществува в осем различни форми ("изомери"). Алфа-токоферол е най-активната форма при хората. Витамин Е
 се предлага в естествени или изкуствени форми. Естествените форми обикновено са етикетирани
с буквата "D" (например, D-алфа-токоферил ацетат), докато синтетичните форми са с надпис "DL" (например, DL-алфа-токоферил ацетат). КОЛАГЕН-E ПЛЮС добавка съдържа натурален витамин Е.
Витамин Е укрепва имунната система, което помага за унищожаване на увредените клетки на кожата и по този начин помага за предотвратяване на развитието на рак на кожата. Като антиоксидант, витамин Е може да защитава от ултравиолетовите лъчи и другите свободни радикали, от замърсяване, стрес и пушене. Горния слой на кожата се състои отчасти от мастни киселини и витамин Е играе особено важна роля в защита на тези мастни киселини от свободните радикали. Това помага за облекчаване на възпалението, поддържане на кожата гладка и мека, като същевременно се защитава цвета на кожата, който може да се превърне жълтеникав ако мастните киселини се окислят.
90% от свързаните с възрастта, кожни проблеми се смята, че са в резултат на излагане на слънце дълго време. UV лъчение вреди на клетъчната ДНК, което увеличава риска от рак на кожата и намалява имунната функция - нарушава способността за регенерация на  увредените тъкани. UV радиация уврежда колагена и еластичните влакна, като по този начин допринася за развитието на бръчки, изтъняване и други свързани с възрастта промени в кожата. Като мощен антиоксидант, с противовъзпалителни и имуностимулиращи способности, витамин Е може да предпазва от UV-индуциращи промени по кожата и увреждания, подобрява външения вид и регенерира  увредената кожа.
Олигомерна проантоцианидин (OPCs) е основната активна съставка намерена в  гроздовите семена и вероятно е един от най-важните природни продукти открити през последните
десетилетия. Те са богати на флавоноиди, съединения, които се считат за едни от
най-мощните антиоксиданти (унищожават свободните радикали) които се срещат в природата. Свободните радикали действат разрушаващо на тъканите при почти всички хронични дегенеративни заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания, артрит, хиперхолестеролемия и рак. OPCs, съдържащи се в семената  на гроздето са приблизително 2 пъти по-мощен от витамин Е и  4 пъти по-силен от витамин С. Действието на  OPCs включва анти-бактериални, анти-вирусни, антиканцерогенни, противовъзпалително, противоалергично, и съдоразширяващи свойства. Освен това инхибира липидната пероксидация, тромбоцитната агрегация, пропускливостта на капилярите и несигурността, както и засяга ензимните системи, включително фосфолипаза А2, ксантиноксидаза, циклооксигеназа, и липоксденаза. Ефективен е 
срещу атеросклерозата и други сърдечно-съдови заболявания. OPCs подпомага колагеновите структури и инхибира унищожаването на колагена, укрепва стените на капилярите и кръвоносните съдове, намалява отока, като стабилизира капилярните стени. OPCs показва 75% намаляване на симптомите на венозна недостатъчност.
OPCs се свързват с термина "Френски парадокс ", наблюдавано е, че при голям прием на мазнини във Франция не се увеличава заболеваемостта от атеросклероза и други сърдечно-съдови заболявания.
  Счита се, че защитата на колагена е много важна за здравето, тъй като позволява червените кръвни клетки да проникнат в микрокапилярната система като се  предотвратява проникването на течности от малки кръвоносни съдове. OPCs защитава 1 - антитрипсинa, химикал, който пази ензимите от разграждащия се колаген, еластин и хиалуронова киселина, както и директно подтиска тези вещества от увреждане на  ензимите. Съобщава се че OPCs намаляват отока, въз основа на стабилизиране на капилярната стена и предотвратяването на нарастването на капилярна пропускливост. За лица, получили екстракт от гроздови семена (300 мг дневно), се съобщава за 75% намаляване на симптомите свързани с венозната недостатъчност. Еднократното приемане на OPCs (150 mg) води до увеличение на венозния тонус при пациенти с разширени вени. Пациенти в напреднала възраст или такива със спонтанно или лекарствено-индуцирана ниска капилярната резистентност показват забележимо подобрение (53% от лекувани лица) в капилярната резистентност след две седмици на лечение с 150 мг OPCs дневно.
  Също e билo докладванo за PAF инхибиращата способност на OPCs от гроздови семена, с
действие, сравнимо с това на аспирина. За OPCs от гроздови семена, неутрализира липид
пероксидиращото увреждане на клетъчните мембрани чрез унищожаване на свободните радикали, включително хидроксили, липид пероксиди и желязо-индуцирана липидна пероксидация. Този ефект може да бъде полезен при защита от повишени холестеролни нива. А лабораторните изследвания съобщават, че еднократна доза от OPCs от гроздови семена (100-150 мг) увеличава съпротивлението на кръвната плазма срещу оксидативния стрес, екстракт от гроздови семена подобрява устойчивостта на оксидативната модификация на LDL, показва забавяне в  окисляването на липопротеините с ниска плътност.

COLLAGEN-E PLUS ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
- Недохраненa кожа;
- Финни линии и бръчки;
- Нездрави нокти и коса;
- Ранни признаци на стареене;
- Болки в ставите и подуване в резултат на окислително увреждане;
- Венозна недостатъчност, хронична венозна недостатъчност (CVI);
- Венозна тромбоза (кръвни съсиреци);
- Оток;
- Чупливи капиляри;
- Липса на активни колаген в кожата и ставите;
- UV  предизвикан стрес на кожата, което води до бръчки, изтъняване и други свързани с възрастта промени в кожата;
- Нездравословен цвят на кожата.

COLLAGEN-E PLUS СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
- Да попълва намалялото количество колаген в тялото, подобряване на състоянието на кожата, ставите, ноктите и косата;
- За подхранване на кожата, намалява финните линии и бръчки, други ранни признаци на стареене;
- За хора, страдащи от венозна недостатъчност венозна тромбоза (кръвни съсиреци), отоци и крехки капиляри;
- За по-добра устойчивост на кожата UV-стрес, предизвикан от слънчевата радиация;
- За поддържане на здравословен цвят на  кожата.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

КОЛАГЕН-E ПЛЮС+
Натисни за голям размер