Марки
 
Количка
0 артикула
 

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ ПЛЮС+

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ  ПЛЮС+
Натисни за голям размер
Цена: 19.68лв
Наличност: Pre-Order
Опаковка: 0205-60T Бутилка 60 таблетки
Марка: COMPLETE PHARMA
Среден рейтинг: Няма гласове

COMPLETE ® GRAPE SEED EXTRACT PLUS+ | ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ  ПЛЮС+
ПРЕВАНТИВНО-ЗАСИЛВАНЕ
СЪСТАВ: OЛИГОМЕРОПРОАНТОЦИАНИДИНИ ОТ СЕМЕНА ОТ ГРОЗДЕ, ВИТАМИН C
ДНЕВЕН ПРИЕМ:
Екстракт от гроздово семе (Grape Seed extract) 60 mg;
Витамин С ( Vitamin C) 60 mg.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
• Притежава силно ефективни антиоксидантни, антибактериални, антивирусни, антиканцерогенни, противовъзпалителни, антиалергични свойства;
• Подпомага при: глаукома, диабетна  ретинопатия, макулна дегенерацияи други болести на очите;
• Подпомага при венозна недостатъчност и хронична  венозна  недостатъчност, венозна тромбоза (кръвни съсиреци), оток , чупливи капиляри;
• Допринася за сърдечно-съдова защита;
• Допринася за защита на колагена и регенерацията при развиващи се бръчки, сухота на кожата и застаряване на кожата.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 1ТАБЛЕТКА НА ДЕН, ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА GRAPE SEED EXTRACT PLUS+:
 Олигомеропроантоцианидини (OPCs) са основните активни съставки намерени в семената от грозде и са вероятно едни от най-важните природни продукти открити през последното десетилетие. Те са богати на флавоноидни съединения, които се считат за едни от най-мощните антиоксиданти (свободните радикали се хранят с увредените или разградени тъкани в човешкото тяло) открити в природата. Свободните радикали действат пагубно при почти всички хронични дегенеративни заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания, артрит, хиперхолестеролемия и рак. OPCs, съдържащи се в семената на гроздето са приблизително два пъти по-силни от витамин Е и е 4 пъти по-силни от витамин C. Действието на тези OPCs включва анти-бактериални, анти-вирусни, анти-канцерогенни, противовъзпалителни, анти-алергични, и съдоразширяващи свойства. В допълнение на това доказано е, че инхибират липидната пероксидация, агрегацията на тромбоцитите, капилярна пропускливост и чупливост, както и въздействат върху ензимните системи, включително фосфолипаза А2, оксидаза ксантин, циклооксигеназа, и  липохигеназа. OPCs са свързани с понятието "френски парадокс", или  наблюденията свързани с високия  хранителен прием на мазнини във Франция са доказали че това няма връзка с повишаване на атеросклерозата и други сърдечно-съдови заболявания.
Установено е че  OPCs подпомагат колагеновите структури и подтискат разрушаването на колагена, укрепват  капилярните стени и други съдове. Счита се, че  защитата на колагена е много важна за здравето, тъй като той позволява червените кръвни клетки, да проникнат в микрокапилярната система и предотвратява изтичането  на течности от малките кръвоносни съдове. Съобщава се че  OPCs  защитава 1-антитрипсина- химикал, който поддържа ензимите срещу разграждането на колагена, еластина и хиалуроновата киселина, както и директно подтиска  субстанциите повреждащи ензимите. Освен това се съобщава също че OPCs намалява отока, основаващ се на стабилизиране на капилярната стена и предотвратява нарастването на капилярна пропускливост.
 При лицата, получавали екстрат от гроздови семена (300 мг дневно) се отчита 75% намаление на симптомите, свързани с венозна  недостатъчност. Еднократно прилагане на OPCs (150 mg) води до увеличаване на венозния тонус при пациенти с разширени вени. Пациенти в напреднала възраст със спонтанно или предизвикано от лекаства, ниско съпротивление на капилярярите показват забележимо подобрение (53% от третираните лица) в капилярната резистентност след две седмици на лечение с 150 мг дневно OPCs.
Доказано е че OPCs от гроздови семена имат PAF инхибиращи способности, с действие сравнимо с това на аспирин. OPCs от гроздови семена неутрализира увреждането на липидпероксидацията на клетъчните мембрани от действието на свободните радикали, включително на хидроксилпероксидацията, пероксидацията на липидите и желязо-индуцираната липидна пероксидация. Този ефект може да бъде полезен в защитата от повишените нива на холестерола. Лабораторните изследвания съобщават, че еднократна доза от OPCs от гроздови семена (100-150 мг) увеличава устойчивостта на кръвна плазма срещу оксидативния стрес. Екстракт от гроздови семена засилва устойчивостта на оксидативната модификация на LDL „лош холестирол”, показа забавяне на окисляването на липопротеините с ниска плътност.
Други  предимства:
 Докладва се, че OPCs са допринесли за подобряване на зрителните характеристики след блясък, както и при зрителната адаптация. Били са изследвани 147 лица с ретинопатия на които  са давани OPCs от гроздови семена (100 mg) дневно. Докладвано е успешното лечение на ексудации вторична хипоксия. Междуклетъчното вещество металопротеинази (ММР's), протеина, който играе ключова роля в извънклетъчната реорганизация на свързващото вещество, се смята, че участва в очни заболявания като глаукома, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация, дегенерация на стъкловидното тяло и роговицата възпаление на основната съединителна тъкан. Установено е че OPCs от гроздови семена  
 инхибират тип III на колагеновата активност и може да помогне за намаляването на вредните въздействия върху очните структури. Наскоро беше съобщено, че OPCs от гроздови семена имат цитотоксичен ефект срещу някои карциноми, включително MCF-7  ракови клетки на гърдата, A-427  ракови клетки на белите дробове у човека и РЛО-1739 ракови клетки на стомаха на човека- аденокарцином. Също така, екстракт от гроздови семена засилват растежа и жизнеспособността на нормалните човешки клетки на стомашна лигавица и мишите клетки- макрофаги. Съобщава се още че OPCs са с кардиозащитна активност, водеща до намаляване на вредното въздействие на радиацията. OPCs от гроздови семена са ефективни в намаляването на вредните ефекти на химиотерапевтични агенти (индарубицин и циклофосфамид) върху чернодробните клетки и може да бъде полезно за предотвратяването на токсичните ефекти на тези вещества върху хора, подложени на лечение против рак. OPCs са хепатозащитни срещу ацетаминофен, намалява вредното въздействие върху хепатоцитите и води до намаляване на увреждането на черния дроб.
OPCs  инхибират разграждането на мастните клетки и последващо освобождаване на медиатори на възпалението, като хистамин и простагландин, и следователно могат да бъдат полезни при алергии и проблеми със синусите. Съобщава се също OPCs инхибират ензима оксидаза ксантин, основен производител на свободните радикали.

GRAPE SEED EXTRACT PLUS+  ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
-Венозна недостатъчност, хронична венозна недостатъчност;
-Венозна тромбоза (кръвни съсиреци);
-Оток;
-Чупливи капиляри;
-Колагенова защита, водеща до положителни резултати срещу образуващи се бръчки, суха кожа, възрастови процеси на кожата;
-Патологии на окото: глаукома, диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и други;
-Атеросклероза и други сърдечносъдови болести.

GRAPE SEED EXTRACT PLUS+  СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
-Хора със симптоми на венозни проблеми, особено венозна недостатъчност, хронична венозна недостатъчност;
- Хора с чупливи капиляри често по краката , тялото и лицето;
- Хора със симптоми за възрастова промяна на кожата, образуване на бръчки и суха кожа;
-Хора с венозна тромбоза (кръвни съсиреци), атеросклероза и други кардиологични болести;
-Възрастни хора;
- При здрави хора, като превантивна мярка срещу очни и сърдечно-съдови болести, чупливи капиляри и заболявания свързани с колагена.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ  ПЛЮС+
Натисни за голям размер
ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВО СЕМЕ  ПЛЮС+
Натисни за голям размер