Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ГРИКО КАФЕ 650

ГРИКО КАФЕ 650
Натисни за голям размер
Цена: 148.40лв
Наличност: 10
Опаковка: Пакет 650гр, прахообразна форма
Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Среден рейтинг: Няма гласове

 

P.W.M.GAMA ® GRYKO KAFE 650 | ГРИКО КАФЕ 650

ПРЕВАНТИВНО-ЗАСИЛВАНЕ
Печено кафе на зърна PASCUCCI 250гр, Авена-фин зелен овес(стръкове) 100гр, Зелена елда(стръкове) 100гр, Фин зелен ечемик(стръкове) 100гр, Смлени люспи от кралска елда 100гр

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Комбинацията от висококачествено кафе с натурални съставки –Авена-фин зелен овес(стръкове), Зелена елда(стръкове), Фин зелен ечемик(стръкове), Смлени люспи от кралска елда, може да се използва като функционална храна. Пиенето на поне една чаша на ден може да се превърне в съюзник за доброто функциониране на нашето тяло, в допълнение ще получим много вкусови, ароматни и здравословни усещания.Животът се състои от моменти, които трябва да се подхранват, затова комбинацията от два прекрасни елемента като кафе и Природа ви позволява да се наслаждавате на невероятния вкус и аромат всеки ден.Ние сме причината, следствието и целта на всичко. Като се грижим за себе си, ние изграждаме цялата реалност. И колкото по-съвършени сме, толкова по-съвършен е светът около нас. Създайте свой собствен ритуал, комбиниран с разнообразни аромати от цял свят, които са скрити в кафето, с невероятния вкус на нашата Природа. Празнувайте този момент всеки ден. След смилането на зърната, кафето започва да губи най-добрия си вкус и аромат, поради което е толкова важно да смилате зърната непосредствено преди варенето на кафе. ГРИКО КАФЕ е източник на нутриенти

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА ГРИКО КАФЕ С ШВАРЦ КАФЕМАШИНА : Доза за една чаша: 6 грама смляно кафе на 100мл вода(между 82°С и 96°С). Ние добавяме половин чаена лъжица(0.5гр) от един от натуралните продукти: смлени люспи от кралска елда, авена-фин зелен овес стръкове, фин зелен ечемик стръкове или зелена елда стръкове към нашето сварено кафе.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА ГРИКО КАФЕ С ЕКСПРЕСО КАФЕМАШИНА: Доза за една чаша: 16грама смляно кафе. Към сваренето кафе между 30 ml и 60 ml добавяме половин чаена лъжичка чай (0,5 g) от избраната от нас съставка на природата: смлени люспи от кралска елда, авена-фин зелен овес стръкове, фин зелен ечемик стръкове или зелена елда стръкове .

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА ГРИКО КАФЕ ПО ДРУГИ МЕТОДИ: Към всички останали кафета, приготвени с добавяне на мляко, прибавяме цяла плоска чаена лъжичка (1 g) от избраната от нас природна съставка:смлени люспи от кралска елда, авенафин зелен овес стръкове, фин зелен ечемик стръкове или зелена елда стръкове .

НАЧИН НА УПОТРЕБА: По едно до две кафера на ден. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА: Няма ограничения.

СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: : Пакет 650гр., включващ пет компонента, описани като съдържание на продукта, фабрично запечатан.

Продуктът и името са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ НА АДРЕС:

http://elitefoods.eu/index.php?route=product/product&path=59&product_id=94

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Няма.

  • Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , животински продукти, глутен, соя, пшеница или мая и опасни химикали от какъвто и да е вид.


 

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

ГРИКО КАФЕ 650
Натисни за голям размер