Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

АНТИПАРАЗИТ

АНТИПАРАЗИТ
Натисни за голям размер
Цена: 24.20лв
Наличност: 98
Опаковка: Пакет 200гр прахообразна форма
Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Среден рейтинг: Няма гласове

P.W.M.GAMA ® ANTIPARASITIC | АНТИПАРАЗИТ

ПРЕВАНТИВНО-ЗАСИЛВАНЕ
Листа от европейска маслина 30%, Обикновен риган 25%, Люспи от елда 25%, Див чесън (левурда, мечи лук) 10%, Черен пипер 5%, Листа на обикновен орех 5%

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ НА ЕДНА ПОРЦИЯ-3гр

Енергийна стойност(The energy value) 31.4kJ/7.6kcal

Мазнини(Fat) 0.078g

Наситени мастни киселини(Saturated fatty acids) 0g

Въглехидрати(Carbohydrates) 0,687g

Захари(Sugars) 0,117g

Общо диетични фибри(Total dietary fiber) 1.374g

Протеини(Protein) 0,342g

Сол(Salt) 0g 

ПРИЛОЖЕНИЕ: 

AНТИПАРАЗИТ е хранителен продукт, който поради съдържанието на риган и черен пипер укрепва и повишава устойчивостта на организма. Високият имунитет гарантира ефективно справяне с нежеланите нарушители в човешкия организъм, каквито са например паразитите. Както е добре известно, паразитите са животински или растителни организми, които използват други организми, за да живеят и да печелят храна, включително от човешкото тяло. Хората са наясно с паразитите още от древността. Балансираната и разнообразна диета спомага за поддържането на имунитета на тялото и по този начин се възпрепятства проникването на паразити в тялото. В днешно време, за да се състави най-добрата диета, все по-често се обръщаме към традиционните и народните рецепти и съставки. Несъмнено, познаването на изобилието от билки и тяхното благотворно въздействие върху човешкия организъм не трябва да останат в забрава. Хранителният продукт AНТИПАРАЗИТ е вкусна комбинация от билки. 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Изсипете 1 равна чаена лъжичка (3 грама) от хранителния продукт AНТИПАРАЗИТ в чаша и налейте прясно приготвена, преварена вода. Разбъркайте добре. Изчакайте в продължение на 5 минутити докато количеството от продукта AНТИПАРАЗИТ се накисне във водата. 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА: Няма ограничения. За максимален ефект хранителният продукт AНТИПАРАЗИТ трябва се използва редовно за период от 30 дни, един път на ден по 1 равна чаена лъжичка (3 g), след вечеря. След този период е необходима 14-дневна почивка. Цикълът може да се повтори отново през следващите 30 дни. Грижата за имунитета на организма включва прилагането на горепосочения цикъл на прием на продукта AНТИПАРАЗИТ два пъти в годината. По време на приема на продукта AНТИПАРАЗИТ не консумирайте: сладкиши, бяла захар, синьо сирене, сок в картонени кутии и газирани напитки. 

СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: Пакет от 200 грама 

Продуктът и името са запазени в Патентното ведомство на Република Полша. 

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ НА АДРЕС: 

http://elitefoods.eu/index.php?route=product/product&path=59&product_id=90

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: 

Няма. Поради факта, че една от основните съставки на хранителния продукт AНТИПАРАЗИТ е див чесън, може да очаквате, че за кратко време след приема ще усещате вкуса и мириса на чесън. Миризмата минава след около половин час. Това е напълно естествено явление. 

  • Продуктът не съдържа оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид. 

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

АНТИПАРАЗИТ
Натисни за голям размер