Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА

СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Натисни за голям размер
Цена: 24.32лв
Наличност: 140
Опаковка: Пакет 250гр, прахообразна форма
Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Среден рейтинг: Няма гласове

P.W.M.GAMA ® KROLEWSKA LUSKA GRYCZANA ROZDROBNIONA | СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА

ПРЕВАНТИВНО-ЗАСИЛВАНЕ
СЪСТАВ: СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА100%

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ НА ЕДНА ПОРЦИЯ-1гр:

Енергийна стойност(The energy value) 2kcal/9kJ

Протеини(Protein) 0.06g

Въглехидрати(Carbohydrates) 0.05g

От които захари(Of which sugars) 0.05g

Мазнини(Fat) 0.008g

От които наситени мастни киселини(Of which saturated acids) 0.004g

Общо диетични фибри(Total dietary fiber) 0.79g

Неразтворими фибри (Insoluble fiber) 0.78g

Разтворимите фибри(Soluble fiber) 0.01g

Сол(Salt) 0.0001g

Калции(Calcium) 1.23mg

Калий(Potassium) 5.66mg

Магнезии(Magnesium) 1.26mg

Мед(Copper) 0.009mg

Цинк(Zink) 0.061mg

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Природните компоненти намерени в люспите на елдата допринасят за защитното и успокояващото й действие върху лигавицата на храносмилателната система, както и поддържане на подходящо ниво на глюкоза в кръвния серум по естествен начин; Наличието на естествени диетични фибри оказват благоприятен ефект върху доброто функциониране на храносмилателната система и подпомагат организма срещу развитието на хипертония, диабет и колоректален рак.

 • Разнообразието от В витамини допринася за облекчаване на стреса, тревожността, безпокойството и депресии и подпомага паметта – ефекти, дължащи се на по-активната синтеза на невротрансмитери като серотонин, хормона на щастието. Витамините от В комплекса действат благоприятно за облекчаване на симптомите на предместруален синдром и понижават вероятността от развитие на сърдечносъдови заболявания. Те засилват и изгарянето на мазнини;

 • Протеините в люспите от елда са с ниско съотношение на лизинови аминокиселини, аргинин и метионин.Резултатите показват, че състава от аминокиселини в люспите от елда от гледна точка на храненето е най-предпочитаният от всички зърнени култури. Смята се, че те намаляват нивото на холестерола в кръвта, така че люспите от елда може да се използват като добавка към храната за предотвратяване на хипертония, атеросклероза и затлъстяване.

 • Съдържа флавоноиди които допринасят за забавяне процесите на стареене , a рутинa допринася за укрепване стените на капилярите и действа благоприятно при разширени вени и отоци;

 • Богатото съдържание на минерали я прави незаменим “продукт на красотата”. Люспите от елда подхранва кожата, косата и ноктите;

 • Люспите от елда притежават пробиотични свойства, защото водят до статистически значимо повишение на растежа на полезната флора в дебелото черво и млечнокиселите бактерии в стомашно-чревния тракт.и по този начин предпазват от рак на дебелото черво.

 • Люспите от елда не съдържат глутенови протеини, което ги прави идеален продукт за хора, които имат непоносимост към глутен.

 • Почиства, подхранва помага за получаване строен силует.
  Свойства:

 • хранителни;

 • антиоксидантни;

 • пробиотични.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Една щипка /1гр./ се прибавя към храната при всяко ядене.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА: Няма ограничения.

СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца , в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: Пакет, нето 250гр.,250порции, фабрично запечатан.

Продуктът и името са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

Анализът се извършва в Лабораторията за микроелементи BIOMOL-MED Sp. Z o.o. в гр.Лодз, Република Полша.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ НА АДРЕС:

http://elitefoods.eu/index.php?route=product/product&path=59&product_id=54

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: 

Няма.

 • Да не се използва за готвене;

 • Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , животински продукти, глутен, соя, пшеница или мая и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

Няма други снимки за този продукт.
Tags: АНТИОКСИДАНТНИ СВОЙСТВА, БЕЗГЛУТЕНОВ ПРОДУКТ, БЕЗПОКОЙСТВО, ВЪГЛЕХИДРАТИ, ГЛЮКОЗА, ДЕПРЕСИЯ, ДИАБЕТ, ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ, ЕНЕРГИЯ, ЗАБАВЯНЕ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ИЗДРЪЖЛИВОСТ, КАЛИЙ, КАЛЦИЙ, КОЖА, КОЛОРЕКТАЛЕН РАК, КОСА, КОСТНО-СТАВНА СИСТЕМА, КРАСОТА, КРЪВЕН СЕРУМ, ЛИГАВИЦА НА СТОМАХА, МАГНЕЗИЙ, МАЗНИНИ, МУСКУЛНА СИЛА, НЕВРОТРАНСМИТЕРИ, НЕРАЗТВОРИМИ ФИБРИ, НОКТИ, ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНА СИСТЕМА, ОТОЦИ, ПОДПОМАГА ПАМЕТТА, ПОДХРАНВА, ПОЧИСТВА, ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ, ПРОБИОТИЧНИ СВОЙСТВА, ПРОТЕИНИ, РАБОТОСПОСОБНОСТ, РАЗТВОРИМИ ФИБРИ, РАЗШИРЕНИ ВЕНИ, СЕРОТОНИН, СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА, СТОМАХ, СТРЕС, СТРОЕН СИЛУЕТ, СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ТОНУС, ТРЕВОЖНОСТ, УКРЕПВАНЕ НА СТЕНИТЕ НА КАПИЛЯРИ, ФИБРИ, ФЛАВОНОИДИ, ХИПЕРТОНИЯ, ХОРМОНА НА ЩАСТИЕТО, ХРАНИТЕЛНИ СВОЙСТВА, ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА, ЦЕЛУЛОЗА, ЧЕРВА,