Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

МОЩНА ДЕТОКСИКАЦИЯ И ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

МОЩНА ДЕТОКСИКАЦИЯ

В ПРОЦЕСА НА СВОЕТО РАЗВИТИЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ИЗПРОБВАЛО МНОЖЕСТВО НАЧИНИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ И ЗАПАЗВАНЕ НА СВОЕТО ЗДРАВЕ, КАТО Е СЪЗДАВАЛО И ИЗПОЛЗВАЛО СЛОЖНИ ХИМИЧЕСКИ СЪЕДИНЕНИЯ. В ДРЕВНИ ВРЕМЕНА, ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ ЛЕКУВАЛИ С ПОМОЩТА НА РАЗЛИЧНИ РАСТЕНИЯ И БИЛКИ БИЛИ НАРИЧАНИ ВЕЩИЦИ, БИЛИ ИЗМЪЧВАНИ И ОБВИНЕНИ В БОГОХУЛСТВО. НО В КРАЯ НА КРАИЩАТА, ЧОВЕКЪТ ОТНОВО И ОТНОВО Е СТИГАЛ ДО ЕДНО И СЪЩО ЗАКЛЮЧЕНИЕ-НЯМА НИЩО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА, КОЕТО Е ДАЛА ПРИРОДАТА. НИКАКВИ МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ И ХИМИКАЛИ НЕ МОГАТ ДА ЗАМЕНЯТ НАТУРАЛНИТЕ ПРОДУКТИ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ЧОВЕК ДА БЪДЕ БИОЛОГ, ЗА ДА ЗНАЕ КАКВИ ВИТАМИНИ И ПРИРОДНИ ЕЛЕМЕНТИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО.

В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, ЧОВЕК Е НАПРАВЕН ОТ ВОДА И ЕНЕРГИЯ. В ЧОВЕШКТЕ КЛЕТКИ ПРОТИЧАТ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЦЕСИ, КОИТО РАЗГРАЖДАТ ПРОТЕИНИ, МАЗНИНИ И ВЪГЛЕХИДРАТИ В ДРУГИ КОМПОНЕНТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОСТАВЕНИ ДО ВСЯКА КЛЕТКА НА ТЯЛОТО. ЕТО ЗАЩО В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ, ЗА КОЕТО ГОВОРЯТ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ Е НУЖНО ДА Е НАЛИЦЕ ПРАВИЛНА ОБМЯНА НА ВЕЩЕСТВАТА. МНОГО ЕНЕРГИЙНИ ПРОЦЕСИ, КОИТО СЕ СЛУЧВАТ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО НЕ МОГАТ ДА ФУНКЦИОНИРАТ БЕЗ ОКИСЛЕНИЕ НА ЯНТАРНА КИСЕЛИНА И КИСЛОРОД. ЯНТАРНАТА КИСЕЛИНА Е НЕОБХОДИМА ЗА КИСЛОРОДА, ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ ДА ДОСТАВИ НЕОБХОДИМИТЕ ВИТАМИНИ ЗА ЖИВОТА НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО. ЕЖЕДНЕВНО, ФИЗИЧЕСКОТО НАТОВАРВАНЕ И СТРЕС ДОПРИНАСЯТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НИВОТО НА ЯНТАРНАТА КИСЕЛИНА В ОРГАНИЗМА, КАКТО И ЗА НЕЙНОТО ЛОШО УСВОЯВАНЕ. В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА СЕ ПОЯВЯВА ДЕФИЦИТ.

КАКВО Е БОЛЕСТТА? - ТЯ ПРЕДСТАВЛЯВА НАРУШЕНИЕ НА ОБМЕННИТЕ ПРОЦЕСИ И ОТСЛАБВАНЕ НА ЗАЩИТНИТЕ СИЛИ НА ОРГАНИЗМА. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ОРГАНИЗМА МОЖЕ ДА СТАНЕ С ПОМОЩА НА МОЩНИ ДЕТОКСИКИРАЩИ СРЕДСТВА, АКТИВНИ, 100% ДОБИТИ ОТ ПРИРОДАТА СЪЕДИНЕНИЯ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА, ПРОИЗВЕДЕНА ОТ АО“ПОЛИСОРБ“ - РУСИЯ, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА МОЩНА ДЕТОКСИКАЦИЯ И ЗА УСКОРЯВАНЕ НА ОКИСЛИТЕЛНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИТЕ РЕАКЦИИ НА ВОДНИ РАЗТВОРИ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ДОПРИНАСЯ ЗА ЕФЕКТИВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ И ШЛАКИ, НЕЗВИСИМО ДАЛИ СА ПАТОГЕННИ БАКТЕРИ, БАКТЕРИАЛНИ ТОКСИНИ, АНТИГЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ АЛЕРГЕНИ, КАКТО И СОЛИТЕ НА ТЕЖКТЕ МЕТАЛИ, РАДИОНУКЛЕИДИ, МИКРООРГАНИЗМИ, ПРОДУКТИ ОТ РАЗПАДАНЕ НА АЛКОХОЛА*ОКАЗВА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ ХРАНИТЕЛНИ АЛЕРГИИ, КОЖНИ АЛЕРГИИ(ДЕРМАТИТИ), ДЕЙСТВА БЛАГОПРИЯТНО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КЛЕТКИТЕ НА КОЖАТА И ПРЕМАХВАНЕ НА ВЪЗПАЛИТЕЛНИТЕ ПРОЦЕСИ, А СЪЩО ТАКА ПОДПОМАГА ИЗГЛАЖДАНЕТО НА ФИННИТЕ ЛИНИИ, ПОДОБРЯВАНЕТО НА ТОНУСА НА КОЖАТА И ТЕНА, НЕУТРАЛИЗИРАНЕТО НА ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ*ПОДПОМАГА ОРГАНИЗМА В СЛУЧАИ НА НАТРАВЯНЕ, ПОВРЪЩАНЕ, ДИАРИЯ, АЛЕРГИИ, МАХМУРЛУК, ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧНИТЕ ПЪТИЩА, АКНЕ И ПРОБЛЕМНА КОЖА, ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ГРИП И АТИПИЧНА ПНЕВМОНИЯ*ПОДПОМАГА ОРГАНИЗМА ПРИ СТРЕС, ДОПРИНАСЯ ЗА: УКРЕПВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА, ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА И НАМАЛЯВАНЕ НА ТОКСИЧНОСТТА НА ЛЕКАРСТВЕНАТА ТЕРАПИЯ, ПОВИШАВАНЕ НА УМСТВЕНАТА И ФИЗИЧЕСКАТА РАБОТОСПОСОБНОСТ, АДАПТИРАНЕ КЪМ НЕБЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБЩОТО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ ЧРЕЗ ПЪЛНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИ И СИСТЕМИ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КЛЕТЪЧНОТО ДИШАНЕ* ДОПРИНАСЯ ЗА ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕСА НА СТАРЕЕНЕ*ПОДПОМАГА УСВОЯВАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ВИТАМИНИ*ДОПРИНАСЯ ЗА НОРМАЛИЗИРАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА И РЕДУЦИРАНЕ НА ТЕГЛОТО, ИЗВЕЖДА ИЗЛИШНИТЕ МАЗНИНИ ПРИЕТИ ЧРЕЗ ХРАНАТА*ДОПРИНАСЯ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ

Сортирай по:
Полисорб
Полисорб
Буркан 25гр прахообразна форма
36.50лв  
ВИРУМИН ДЕХИДРО 120
ВИРУМИН ДЕХИДРО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
55.12лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
АНТИПАРАЗИТ
АНТИПАРАЗИТ
Пакет 200гр прахообразна форма
24.20лв