Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ЗА СПОРТИСТИ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА СПОРТИСТИ

СПОРТИСТИТЕ ИМАТ МНОГО ВИСОКИ ХРАНИТЕЛНИ НУЖДИ. ОСНОВНОТО ИЗИСКВАНЕ ЗА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ Е ЕНЕРГИЯТА, А ЕНЕРГИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЯДЕ. АКО СЕ ПРАКТИКУВА СПОРТ С МНОГО ДВИЖЕНИЕ, ИМА НУЖДА ОТ ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ С ПОВЕЧЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ И БЕЛТЪЧИНИ ОТ ПРАКТИКУВАЩИТЕ ПО-МАЛКО ЕНЕРГОЕМКИ СПОРТОВЕ. НО ДОРИ И ГОЛФЪТ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЕНЕРГОЕМКА ИГРА, АКО СЕ ИГРАЕ НАПРЕГНАТО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО. ИЗЛИШЪКЪТ ОТ ГЛЮКОЗА, ЗАХАР, МЕД И БОНБОНИ ИЗТЕГЛЯТ ТЕЧНОСТИТЕ КЪМ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ. ТОВА МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ОБЕЗВОДНЯВАНЕ, КОЕТО ПЪК ВЛОШАВА СПОРТНИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

ЗА ПОСТИГАНЕ НА НАЙ-ДОБРИ СПОРТНИ РЕЗУЛТАТИ СЕ ПРЕПОРЪЧВА УПОТРЕБАТА  НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA"  ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПО-ДОБРИ СПОРТНИ РЕЗУЛТАТИ.

ПРИЛОЖЕНИЕ: БИОФОРМУЛИ ПОВИШАВАЩИ ИЗДЪРЖЛИВОСТТА И РАБОТОСПОСОБНОСТТА, ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ (КОРЕМНИ МУСКУЛИ, БЕДРА И ХАНШ), ЗА ОТСЛАБВАНЕ С L-КАРНИТИН И С ХРОМ ПИКОЛИНАТ , ЗА БЛОКИРАНЕ НА МАЗНИНИТЕ С ХИТОЗАН, РЕЛАКСИРАЩИ КОМПЛЕКСИ, ЗА ДЪЛБОК СЪН И ПРИСПОСОБЯВАНЕ НА РИТЪМА НА БИОЛОГИЧНИЯ ЧАСОВНИК, ПОДОБРЯВАЩИ КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО, УКРЕПВАЩИ  КАПИЛЯРИТЕ, ПОДОБРЯВАЩИ  ПРИТОКА НА КРЪВ В КАПИЛЯРИТЕ, КОМПЛЕКСИ С АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА  , СЪС СЕЛЕНИИ С КОЕНЗИМ Q10 ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА ОКСИДАТИВНИЯ СТРЕС , ТОНИЗИРАЩИ КОМПЛЕКСИ С АЗИАТСКИ ЖЕНШЕН, L-КАРНИТИН И ВИТАМИН B6 , СИБИРСКИ ЖЕНШЕН И КОФЕИН , ЗА МЪЖКО ЗДРАВЕ СЪС САО ПАЛМЕТО , С ЦИНК, ТЕСТОСТЕРОН СТИМУЛАТОР , КОМПЛЕКСИ ЗА КОСТИТЕ И СТАВИТЕ С ГЛЮКОЗАМИН, С ХОНДРОИТИН  , КОМПЛЕКСИ СПОМАГАЩИ ИЗГРАЖДАНЕ НА МУСКУЛИТЕ,  L-ГЛУТАМИН, L-AРГИНИН , АМИНОКИСЕЛИНИ-BCAA (L-ЛЕВЦИН, L-ВАЛИН, L-ИЗОЛЕВЦИН) , КОМПЛЕКСИ КАЛЦИИ-МАГНЕЗИИ, ДОПЪЛНИТЕЛЕН ИЗТОЧНИК НА ЖЕЛЯЗО, КОМПЛЕКСИ КОРАЛОВ КАЛЦИИ

Сортирай по:
ВИГРИКС ТУРБО
ВИГРИКС ТУРБО
1509-60C Блистер 60 капсули
35.00лв  
5 от 5 звезди!
ВИРУМИН ДЕНТ 120
ВИРУМИН ДЕНТ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.89лв  
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв