Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

БРЕМЕННОСТ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЛЕСНО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПЕРИОДА НА БРЕМЕННОСТ

ПЛОДЪТ СЕ РАЗВИВА В ОСОБЕНО БЛАГОПРИЯТНА СРЕДА - ТОЙ Е ДОБРЕ ЗАЩИТЕН В ОРГАНИЗМА НА МАЙКА СИ, ДВОЙНАТА ОБВИВКА СЪСТАВЕНА ОТ МАЙЧИНАТА МАТКА И ОКОЛОПЛОДНАТА ТЕЧНОСТ ГО ПРЕДПАЗВАТ ОТ УДАРИ И НАРАНЯВАНИЯ.ЗА ДА ЗАДОВОЛИ НЕГОВИТЕ НУЖДИ, КОИТО СА ЗНАЧИТЕЛНИ, ЗАЩОТО НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ТОЙ НЕ ЩЕ РАСТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО, ПЛАЦЕНТАРНИЯТ ЗАВОД РАБОТИ НЕПРЕКЪСНАТО ЗА НЕГО, КАТО ФИЛТРИРА, ПРЕОБРАЗУВА И СКЛАДИРА НЕОБХОДИМИТЕ ХРАНИ. ПЛОДЪТ ПОЛУЧАВА ТЕЗИ ХРАНИ, КАКТО И КИСЛОРОД, ПОСРЕДСТВОМ ПЪПНАТА ВРЪВ. ПЛАЦЕНТАТА Е И ЗАЩИТНА БАРИЕРА, ЗА НЕЩАСТИЕ НЕДОСТАТЪЧНА ПРОТИВ НЯКОИ ХИМИЧЕСКИ И ИНФЕКЦИОЗНИ ЗАПЛАХИ.

 МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ПЛОДЪТ Е СВОЕОБРАЗЕН НАПЪЛНО ПАСИВЕН "ОБЕКТ", КОЙТО ИЗЖИВЯВА СВОЕТО РАЗВИТИЕ, БЕЗ ДА УЧАСТВА АКТИВНО В НЕГО. ДЪЛГО ВРЕМЕ СЕ Е ВЯРВАЛО В ТОВА, НО СЕГА ЗНАЕМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И ЧЕ ПЛОДЪТ Е СПОСОБЕН САМ ДА "ОБРАБОТВА" ОПРЕДЕЛЕНО КОЛИЧЕСТВО МАТЕРИАЛИ ДОСТАВЯНИ ОТ МАЙКАТА. ТОЙ ВЪРШИ ТОВА СЪОБРАЗНО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ГЕНЕТИЧНА ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ, КАТО ПОСТЕПЕННО СИ НАБАВЯ НЕОБХОДИМИТЕ ВЕЩЕСТВА.

ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ ЖЕНАТА ДА ПОЛАГА ОСОБЕНО ГОЛЕМИ ГРИЖИ КАКТО ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ ТАКА И ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪДЕЩОТО И ДЕТЕ. НЕ БИВА И ДА ОТБЯГВАМЕ ВЪПРОСА ЗА НЯКОИ НЕПРИЯТНИ СЪСТОЯНИЯ В КОИТО ПОПАДАТ ПОВЕЧЕТО БРЕМЕННИ ЖЕНИ ОСОБЕННО ПРЕЗ ПЪРВИТЕ МЕСЕЦИ НА БРЕМЕННОСТТА. С ТАЗИ ЦЕЛ ЛЕКАРИТЕ ПОЛАГАЩИ ПОСТОЯННИ ГРИЖИ ЗА БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ ПРЕДПИСВАТ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА  ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ДИСКОМФОРТНИТЕ СЪСТОЯНИЯ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ, КАКТО И КАТО ПОДДЪРЖАЩО СРЕДСТВО ЗА ЗАЩИТА НА МАЙЧИНИЯ ОРГАНИЗЪМ И ОРГАНИЗМА НА БЪДЕЩОТО БЕБЕ.

ПРИЛОЖЕНИЕ:  КОМПЛЕКСИ ОТ ВИТАМИНИ И МИКРОЕЛЕМЕНТИ ЗА БРЕМЕННИ, ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ НА СИМПТОМИТЕ ГАДЕНЕ И ПОВРЪЩАНЕ, ПОВИШАВАЩИ НЕДОСТАТЪЧНОТО ПРОИЗВОДСТВОТО НА КЪРМА  900%.

Сортирай по:
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв