Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

МИНЕРАЛИ И МИКРОЕЛЕМЕНТИ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА БОГАТИ НА МИНЕРАЛИ

ДЕВЕТ ХИМИЧНИ ЕЛЕМЕНТА УЧАСТВАТ В СЛОЖНИЯ СЪСТАВ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ-ВЪГЛЕРОД, ВОДОРОД, КИСЛОРОД, ФОСФОР, КАЛИЙ, КАЛЦИИ, МАГНЕЗИИ, СРЕБРО И ЖЕЛЯЗО, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОКОЛО 99% ОСТАНАЛИТЕ 1-2% СЕ ПОПЪЛВАТ ОТ ЕЛЕМЕНТИТЕ КОБАЛТ, ЙОД, ЦИНК, МЕД, БОР, МОЛИБДЕН И ДР. ОТ КОИТО НУЖДИТЕ НА ОРГАНИЗМА СЕ СВЕЖДАТ ДО МИКРОКОЛИЧЕСТВА-ДЕСЕТ ИЛИ СТОТНИ ЧАСТИ ОТ ПРОЦЕНТА. ЕТО ЗАЩО ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ СА ПОЛУЧИЛИ НАИМЕНОВАНИЕТО МИКРОЕЛЕМЕНТИ.

ЕЛЕМЕНТИ, ЧИЕТО СЪДЪРЖАНИЕ В ОРГАНИЗМА ПРЕДСТАВЛЯВА МИЛИОННА ИЛИ МИЛИАРДНА ЧАСТ ОТ ПРОЦЕНТА СЕ НАРИЧАТ УЛТРАМИКРОЕЛЕМЕНТИ. КЪМ ТЯХ СЕ ОТНАСЯТ ЕЛЕМЕНТИТЕ РАДИЙ, УРАН,ТОРИЙ, ЛАНТАН САМАРИЙ И ДР.МИКРОЕЛЕМЕНТИТЕ, МАКАР И В НИЩОЖНИ КОЛИЧЕСТВА СА БЕЗУСЛОВНО НЕОБХОДИМИ ЗА НОРМАЛНИТЕ ФУНКЦИИ НА ЗДРАВИЯ ОРГАНИЗЪМ, ПОРАДИ КОЕТО В ТОЗИ СМИСЪЛ ТЕ СА РАВНОСТОЙНИ НА МАКРОЕЛЕМЕНТИТЕ.

УСТАНОВЕНО Е, ЧЕ МИКРОЕЛЕМЕНТИТЕ ИЛИ ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ С ПРОИЗХОД ОТ ПРИРОДНИТЕ РАСТИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА НЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ТОКСИЧНИ ЯВЛЕНИЯ ДАЖЕ КОГАТО СА В ИЗЛИШЪК. ТОВА Е ПРИЧИНАТА ТЕРАПЕВТИТЕ ДА ПРЕПОРЪЧВАТ РЕДОВНИЯ ПРИЕМ НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ С МИНЕРАЛИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ЗАНИЖЕНО СЪДЪРЖАНИЕ НА МИНЕРАЛИ В ОРГАНИЗМА.

ПРИЛОЖЕНИЕ: СЕЛЕН ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА, МАГНЕЗИИ ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА, КОМПЛЕКС ОТ МАГНЕЗИИ-B6, КОМПЛЕКС ОТ ЖЕЛЯЗО-ЦИНК С ВИТАМИН C.

Няма продукти в тази категория.