Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

БЪБРЕЦИ, ПИКОЧООТВОДНИ ПЪТИЩА

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВИ БЪБРЕЦИ И ПИКОЧООТВОДНИ ПЪТИЩА

ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ ВСЕКИ ПЕТИ ЧОВЕК СТРАДА ОТ ВЪЗПАЛЕНИЕ И/ИЛИ ИНФЕКЦИЯ НА ДОЛНАТА ЧАСТ НА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА (ПИКОЧНИЯ МЕХУР И УРЕТРАТА). ЗАБОЛЯВАНИЯТА НЕ КРИЯТ СЕРИОЗЕН РИСК, НО Е ВАЖНО ДА СЕ ЛЕКУВАТ СВОЕВРЕМЕННО, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЗАСЯГАНЕ НА БЪБРЕЦИТЕ, КОЕТО Е ПО-ЗНАЧИМ ПРОБЛЕМ. ПОВЕЧЕТО ИНФЕКЦИИ НА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА СЕ ДЪЛЖАТ НА БАКТЕРИИ. ТЕ ОБИТАВАТ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, НО МОГАТ ДА СЕ РАЗПОСТРАНЯТ ОТ АНУСА КЪМ ОТВОРА НА ПИКОЧНИЯ КАНАЛ НАГОРЕ ДО ПИКОЧНИЯ МЕХУР. ПОНЯКОГА СЕ ЗАСЕЛВАТ В ЛИГАВИЦАТА НА МЕХУРА, РАЗМНОЖАВАТ СЕ И ПРИЧИНЯВАТ ИНФЕКЦИЯ И ВЪЗПАЛЕНИЕ.

БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ ЗА ТОВА СА ТРАВМИ НА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА, КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ, АНАТОМИЧНИ АНОМАЛИИ, КОНЦЕНТРИРАНА ИЛИ КИСЕЛА УРИНА И ОПРЕДЕЛЕНИ ХРАНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ. ПРОСТАТИТЪТ Е ЗАБОЛЯВАНЕ ДЪЛЖАЩО СЕ НА ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА, КОЕТО НАСТЪПВА В РЕЗУЛТАТ НА ПРОНИКВАНЕ НА ПАТОГЕННИ МИКРООРГАНИЗМИ. НАЙ-ЧЕСТО СЕ ПРИЧИНЯВА ОТ ГОНОКОКИ, СТАФИЛОКОКИ, СТРЕПТОКОКИ, ТУБЕРКУЛОЗНИ БАЦИЛИ И ДР. ПРИЧИНИТЕЛИТЕ ПРОНИКВАТ В ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА ОТ ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ В УРЕТРАТА И ПО-РЯДКО ПО КРЪВЕН И ЛИМФЕН ПЪТ. РАЗЛИЧАВАТ СЕ ОСТРИ И ХРОНИЧНИ ФОРМИ.

ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛЕСТИТЕ НА ПОКОЧООТВОДНИТЕ ПЪТИЩА Е СИМПТОМАТИЧНО И ЕТИОЛОГИЧНО. В ЗАВИСИМОСТ ОТ СТАДИЯ СЕ НАЗНАЧАВА СЪОТВЕТНАТА ТЕРАПИЯ, КАТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА Е ТАЗИ С  ПРИЕМА НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ. 

БЪБРЕЦИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ОТДЕЛЯНЕТО НА ТЕЧНОСТИТЕ, НО ТЕ НЕ СА НЕЩО ПОДОБНО НА НЕФТЕНО ПРИСТАНИЩЕ КАТО СПЕЦИАЛНО ОТДЕЛЕНИЕ КЪМ СТОКОВОТО ПРИСТАНИЩЕ В ТЕЛЕСНИЯ СТОКООБМЕН. ВСЪЩНОСТ БЪБРЕЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПОЩАДЯВАНИ ОТ МИСТИФИКАЦИИТЕ, НА КОИТО СА БИЛИ ПОДЛАГАНИ МНОГО ОРГАНИ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО,  В ЧОВЕШКАТА ФИЗИОЛОГИЯ ДИСКУСИИТЕ ОТНОСНО ПРИОРИТЕТА СИГУРНО И БЕЗ ТОВА СА ИЗЛИШНИ. НО НЕКА ИЗТЪКНЕМ ОЩЕ СЕГА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ШИРОКО РАЗПОСТРАНЕНОТО СХВАЩАНЕ ЗА БЪБРЕЧНАТА ФУНКЦИЯ КАТО ЧИСТО ФИЛТЪР- НЕ Е ПОГРЕШНО. В ИЗВЕСТЕН СМИСЪЛ БЪБЪРЕЦИТЕ СА ДОРИ И ЖЛЕЗИ. ТЕ УЧАСТВАТ И В ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА И ИМАТ ГОЛЯМ БРОЙ РЕГУЛАТОРНИ ФУНКЦИИ. ТАКА НАПРИМЕР УВРЕЖДАНИЯТА НА БЪБРЕЧНИТЕ СЪДОВЕ МОГАТ ДА ПРИЧИНЯТ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ.

ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ, СА С ДИУРЕТИЧНО ДЕЙСТВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДЪРЖАЩИТЕ СЕ В ТЯХ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И ДРУГИ ВЕЩЕСТВА С АНТИМИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ И СЕ ПРИЛАГАТ ПРИ ИНФЕКЦИОЗНО-ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА БЪБРЕЧНОТО ЛЕГЕНЧЕ И НА ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА БЪБРЕЦИТЕ И ПОКОЧООТВОДНИТЕ ПЪТИЩА.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ПОДПОМАГА ПРИ:ЗАБОЛЯВАНЕ НА ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА ● РЕВМАТИЗЪМ ● ДИУРЕТИЧНО СРЕДСТВО ●  ИНФЕКЦИИ НА БЪБРЕЦИТЕ, ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА И ПИКОЧНИЯ МЕХУР ● ПРОБЛЕМИ С НОЩНО НАПИКАВАНЕ ● ЦИСТИТ ● ОПЛАКВАНИЯ СВЪРЗАНИ С ЖЛЪЧНИЯ МЕХУР И ЧЕРНИЯ ДРОБ ● АРТРИТ И ПОДАГРА (НАТРУПВАНЕ НА КИСЕЛИНА И НЕЙНИТЕ СОЛИ В КРЪВТА И СТАВИТЕ) ● ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА ● БЪБРЕЧНИ КАМЪНИ  ● БОЛЕСТИ НА СЪРЦЕТО ● ИНТОКСИКАЦИИ НА ТЯЛОТО● ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА  ● ПОМАГА ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА ТЕГЛОТО.

Сортирай по:
НЕФРОЛ-ГРИКА
НЕФРОЛ-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
ВИРУМИН МЕН 120
ВИРУМИН МЕН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
55.12лв  
ВИРУМИН ДЕНТ 120
ВИРУМИН ДЕНТ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.89лв  
ВИРУМИН ДЕХИДРО 120
ВИРУМИН ДЕХИДРО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
55.12лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв