Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

АНТИСТРЕС, АНТИДЕПРЕСИЯ, РЕЛАКСАЦИЯ,СЪН

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА  ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА СТРЕСА, ПРЕОДОЛЯВАНЕ СИМПТОМИТЕ НА ДЕПРЕСИЯТА, ЗА РЕЛАКСАЦИЯ И ЗДРАВ СЪН

СТРЕСЪТ СТАНА ВЕЧЕ МОДНО ПОНЯТИЕ. С НЕГО СЕ ОПИТВАМЕ ДА ХАРАКТЕРИЗИРАМЕ ВЪЗБУДАТА, ПРЕКАЛЕНОТО НАТОВАРВАНЕ, НЕПРАВИЛНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ. НО СЪВСЕМ НЕ Е ТАКОВА СЪДЪРЖАНИЕТО НА  ПОНЯТИЕТО В ТОЗИ ОБЩОПРИЕТ СМИСЪЛ. ВСЪЩНОСТ ДУМАТА СТРЕС Е ВЗАИМСТВАНА ОТ ГЕОЛОГИЯТА. ТАМ ТЯ ОЗНАЧАВА-НО КОЙ ЛИ ПОМНИ ТОВА-СЪСТОЯНИЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ ПЛАСТОВЕ. СЕЛИЕ, ЕДИН УЧЕН ОТ КАНАДА, НА КОЙТО ДЪЛЖИМ ДЕФИНИЦИЯТА НА ПОНЯТИЕТО СТРЕС,СИГУРНО Е ИМАЛ ПРЕД ВИД И ТОВА НАПРЕЖЕНИЕ. СПОРЕД СЕЛИЕ СТРЕСЪТ ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАЩИТНА И ПРИСПОСОБИТЕЛНА РЕАКЦИЯ НА ОРГАНИЗМА, НЕЩО КАТО СЪСТОЯНИЕ НА ТРЕВОГА. С ПОМОЩА НА ДРАЗНЕНИЯ И СИГНАЛИ ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА ОРГАНИЗМЪТ СЕ ПОДГОТВЯ ЗА МАКСИМАЛНАТА ДЕЙНОСТ.

ПРИ ЖИВОТНОТО ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНА СТРАШНА, СВЕТКАВИЧНА НАПАДАТЕЛНА РЕАКЦИЯ ИЛИ БЯГСТВО, ПРИ КОЕТО СЕ ИЗРАЗХОДВАТ ВСИЧКИ РЕЗЕРВИ. И В ДВАТА СЛУЧАЯ ОТ СЪСТОЯНИЕ НА ПЪЛЕН ПОКОЙ ОРГАНИЗМЪТ Е ПРИНУДЕН ВЕДНАГА ДА РАЗВИЕ МАКСИМАЛНА ДЕЙНОСТ. ПОДГОТОВКАТА ЗА ТОВА СТАВА С ПОМОЩА НА ХОРМОНАЛНИ ФАКТОРИ. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА КРЪВТА СЕ ПРОМЕНЯ, МУСКУЛАТУРАТА ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ КРЪВ. ОБРАЗУВА СЕ ПОВЕЧЕ КРЪВНА ЗАХАР КАТО ДОСТАВЧИК НА ЕНЕРГИЯ. ВЕГЕТАТИВНАТА НЕРВНА СИСТЕМА СЕ "ПРЕРЕГУЛИРА", КАТО СЕ АКТИВИЗИРАТ ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ ЗА БЪРЗ ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ, ДОКАТО ХРАНОСМИЛАНЕТО И ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ СЕ ОГРАНИЧАВАТ. СЪРДЕЧНАТА ДЕЙНОСТ ЗАЧЕСТЯВА, КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ СЕ ПОКАЧВА, ЗА ДА СЕ ПОДОБРИ КРЪВОСНАБДЯВАНЕТО НА ПЕРИФЕРИЯТА НА ТЯЛОТО.ВСИЧКО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА РЕАКЦИЯ НА ОРГАНИЗМА ЗА ПРИСПОСОБЯВАНЕ КЪМ ЕДНО "АЛАРМИРАЩО"ДРАЗНЕНИЕ ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА.

ЩОМ НАСТЪПИ ФАЗАТА НА ПОВИШЕНОТО НАТОВАРВАНЕ, ТО СТРЕСОВАТА РЕАКЦИЯ Е ДОПРИНЕСЛА ВЕЧЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА ОРГАНИЗМА. НО АКО ТАЗИ АЛАРМЕНА РЕАКЦИЯ ЗАПОЧНЕ ДА ЗАЧЕСТЯВА, ДА СЕ ПОЯВЯВА ПОЧТИ БЕЗ ПОЧИВКА И АКО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ПОЛУЧИ "ОТГОВОР" НА ПОДГОТВЕНИТЕ РЕЗЕРВИ, ЗАЩОТО НЕ НАСТЪПВА ДОПЪЛНИТЕЛНОТО ФИЗИЧЕСКО  ОБРЕМЕНЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА, ТО ОТ ТЕЗИ ПЪРВОНАЧАЛНИ СТРЕСОВИ РЕАКЦИИ СЕ РАЗВИВАТ ДЕЙСТВИТЕЛНО ВЕГЕТАТИВНИ СМУЩЕНИЯ, СИНДРОМИ НА ПРЕОБРЕМЕНЯВАНЕ И ОРГАНИЗМЪТ ИЗПАДА В ДЕПРЕСИЯ.

ЛОГИЧНО Е  ДА БЪДЕ  ОСИГУРЕН ЕТАП НА РЕЛАКСАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗМА,КАТО СЕ ИЗПОЛЗВА СПОСОБНОСТТА МУ ДА СЕ АДАПТИРА КЪМ ПРОМЕНЛИВИТЕ УСЛОВИЯ. ЗА ТОВА ПОМАГА И УПОТРЕБАТА НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА В СЪСТОЯНИЕ НА СТРЕС, ДЕПРЕСИЯ И ЗА РЕЛАКСАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА ПРИ СВРЪХНАТОВАРВАНЕТО МУ ОТ СТРАНА НА ФАКТОРИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА.

ПРИЛОЖЕНИЕ: АНТИСТРЕСОВИ ФОРМУЛИ, ЕФИКАСНИ КОМПЛЕКСИ СРЕЩУ ДЕПРЕСИЯТА ,СТРЕСА И ТРЕВОЖНОСТТА, ЗА КАЧЕСТВЕН СЪН, ДЕЙСТВАЩИ НА ОРГАНИЗМА АНТИСТРЕСОВО, АНТИТРЕВОЖНО, ИМАТ УСПОКОЯВАЩ И РЕЛАКСИРАЩ ЕФЕКТ ВЪРХУ МОЗЪКА. НАСЪРЧАВАЩИ ДОБЪР СЪН И ЯРКИ СЪНИЩА, ДЕЙСТВАТ СТИМУЛИРАЩО ПРИ ДЕПРЕСИИ НА СЕКСУАЛНОТО ВЛЕЧЕНИЕ, ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА И КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА УСПОКОИТЕЛНИТЕ БЕЗ ДА ИМАТ ПРИСТРАСТЯВАЩ ЕФЕКТ, ПРЕДОСТАВЯТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОЩ КОМФОРТЕН СЪН,  СПОМАГАЩИ ЗА ПОВИШАВАНЕ НИВОТО НА СЕРОТОНИНА. /СЕРОТОНИНОВИЯ ДЕФИЦИТ ВОДИ ДО ЛЕКА ИЛИ УМЕРЕНА ДЕПРЕСИЯ, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО СИМПТОМИ КАТО ТРЕВОЖНОСТ, АПАТИЯ, СТРАХ, ЧУВСТВО ЗА БЕЗПОЛЕЗНОСТ, БЕЗСЪНИЕ И УМОРА/.

Сортирай по:
НЕРВО-ГРИКА
НЕРВО-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
ДЪХ-ГРИКА
ДЪХ-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
ВИРУМИН ПУЛМО 120
ВИРУМИН ПУЛМО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
52.10лв  
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
Пакет 250гр, прахообразна форма
26.91лв  
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200 гр, прахообразна форма
33.18лв  
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН 120
ВИРУМИН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200гр, прахообрана форма
33.18лв  
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
56.76лв  
ГОЛД ФИКС
ГОЛД ФИКС
Пакет 250гр, прахообразна форма
27.42лв