Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ЗАБАВЯНЕ НА СТАРЕЕНЕТО

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗАБАВЯНЕ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ

ОЩЕ В НАЙ-СТАРО ВРЕМЕ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИТЕ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ВЪПРОСИТЕ НА СТАРЕЕНЕТО. ИЗВЕСТНИ СА ПОДРОБНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ НА ГАЛЕН, КОЙТО ОЩЕ ТОГАВА ПРЕПОРЪЧВАЛ АКТИВНОСТ И ПРАВИЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ СТАРЧЕСКО ИЗХАБЯВАНЕ. БЕРЛИНСКИЯТ ЛЕКАР ХУФЕЛАНД СЪЩО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С "ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ", КАТО РАЗВИВАЛ РЕДИЦА ТЕОРИИ И ПРЕПОРЪКИ, КОИТО И ДНЕС ОЩЕ ИЗГЛЕЖДАТ ДОСТА МОДЕРНИ. С ПОМОЩА НА СЪВРЕМЕННИ НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ МЕТОДИ СА РАЗКРИТИ МНОГОБРОЙНИ ПОДРОБНОСТИ ОТ ПРОЦЕСА НА СТАРЕЕНЕТО И СА ПОТВЪРДЕНИ "КЛАСИЧЕСКИТЕ" НАБЛЮДЕНИЯ. ДОКАЗАНО Е НАПРИМЕР, ЧЕ В НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ НАСТЪПВАТ ИЗМЕНЕНИЯ В ЙОННИЯ СЪСТАВ НА ТЪКАНИТЕ, ОСОБЕНО В СЪЕДИНИТЕЛНАТА ТЪКАН, КОЯТО Е С ПО-МАЛКО АКТИВНА ОБМЯНА И ПО-БАВНО НАРАСТВА.

СТАРИЯТ ОРГАНИЗЪМ СЪДЪРЖА ПО-МАЛКО ВОДА, ОТКОЛКОТО МЛАДИЯТ, ПОРАДИ КОЕТО В МИНАЛОТО СТАРЕЕНЕТО Е БИЛО СМЯТАНО ЧИСТО И ПРОСТО КАТО "ИЗСЪХВАНЕ" НА ОРГАНИЗМА. В РАЗЛИЧНИ ТЪКАНИ СЕ ПОЯВЯВАТ ОТЛАГАНИЯ ОТ КАЛЦИЕВИ СОЛИ И МАЗНИНИ. В СЪЕДИНИТЕЛНАТА ТЪКАН СЕ УВЕЛИЧАВА КОЛАГЕНЪТ, ЕЛАСТИЧНОСТТА НА ТЪКАНИТЕ НАМАЛЯВА. ОТНОСИТЕЛНИЯТ ДЯЛ НА АКТИВНА ТЕЛЕСНА МАСА СТАВА ПО-МАЛЪК, ПОРАДИ КОЕТО И ФУНКЦИЯТА НА ОРГАНА ВЕЧЕ НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С ПЪЛНА СИЛА. КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ТОВА СЕ ЯВЯВА НАМАЛЕНА АДАПТАЦИОННА СПОСОБНОСТ. В МНОГО КЛЕТКИ СЕ ОБРАЗУВАТ Т.Н. СТАРЧЕСКИ ПИГМЕНТИ. СЪЗДАВАНЕТО НА НОВИ КЛЕТКИ СТАВА, ОБЩО ВЗЕТО, ПО-БАВНО, ОТКОЛКОТО ПРИ МЛАДИЯ ЧОВЕК. ВСЕИЗВЕСТНИ СА ПРОМЕНИТЕ ВЪВ ВЪНШНИЯ ВИД , КАТО НАБРЪЧКВАНЕ НА КОЖАТА, ПОБЕЛЯВАНЕ НА КОСАТА, ЗАБАВЯНЕ НА ДВИЖЕНИЯТА И ДР. КОЛКОТО И ДА СА ЕДНОЗНАЧНИ ТЕЗИ ВЪЗРАСТОВИ ИЗМЕНЕНИЯ, СЪВСЕМ НЕПРАВИЛНО ЩЕ БЪДЕ,АКО ОТ ТЯХ ИЗВЕДЕМ НЯКАКВА ОТРИЦАТЕЛНА ОЦЕНКА НА СТАРЕЕНЕТО.

НЕ Е ВЯРНО НАПРИМЕР, ЧЕ ЕДИН СТАР ЧОВЕК ВЕЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА НАУЧИ НИЩО НОВО. ТОЙ ЗАУЧАВА ПО-БАВНО, ПО-ТРУДНО, ПО ДРУГ НАЧИН. НО ТОЙ И ПО-КРИТИЧНО ОЦЕНЯВА НОВИТЕ НЕЩА, В СВОЯТА ПРЕЦЕНКА ВЛАГА ЦЕЛИЯ СИ ЖИЗНЕН ОПИТ, А ЗАУЧЕНОТО ПРИЛАГА С ПО-ГОЛЯМА КРИТИЧНОСТ.СТАРЕЕНЕТО СЕ ДЪЛЖИ НА ДЕГЕНЕРАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ. ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ СЕ СЪСТОИ ОТ МИЛИОНИ КЛЕТКИ, ВСЯКА ОТ КОИТО ИМА НАЙ-МНОГО ОКОЛО ДВЕ ГОДИНИ ЖИВОТ. ОБАЧЕ ПРЕДИ ДА УМРЕ, КЛЕТКАТА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА. ЗАЩО ТОГАВА НЕ ИЗГЛЕЖДАМЕ СЪЩИТЕ КАКТО ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ? ПРИЧИНАТА Е , ЧЕ С ВСЯКО СЛЕДВАЩО ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ КЛЕТКАТА СЕ ПРОМЕНЯ В ИЗВЕСТНА СТЕПЕН И ПО ПРИНЦИП ПОСОКАТА Е КЪМ ИЗРАЖДАНЕ. И ТАКА, С ПРОМЕНИТЕ И ИЗРАЖДАНЕТО НА КЛЕТКИТЕ НИ НИЕ ОСТАРЯВАМЕ. ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ СТАРЕЕЩИТЕ КЛЕТКИ МОГАТ ДА СЕ ПОДМЛАДЯВАТ,АКО ИМ СЕ ПОДАВАТ ВЕЩЕСТВА, КОИТО ПРЯКО ГИ ПОДХРАНВАТ.

ЗА ДА ОСТАНЕМ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ МЛАДИ И ЕНЕРГИЧНИ, ЛЕКАРИТЕ ФИТОТЕРАПЕВТИ ПРЕПОРЪЧВАТ УПОТРЕБАТА НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ. ПРИЕМА ИМ Е СИГУРНА ГАРАНЦИЯ , ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ОТ ШЕСТ ДО ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-МЛАДИ ОТ РЕАЛНАТА НИ ВЪЗРАСТ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗАБАВЯНЕ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ.

ПРИЛОЖЕНИЕ:ЖИВОТОУДЪЛЖАВАЩИ ФОРМУЛИ С НАЙ-СИЛНИТЕ АНТИОКСИДАНТИ И АДАПТОГЕНИ , ПОМАГАЩИ НА ОРГАНИЗМА ДА ПРЕОДОЛЕЕ: ВСИЧКИ ПРИЧИНИ ПРЕДИЗВИКВАЩИ СМЪРТ ● СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ: АТЕРОСКЛЕРОЗА, ИСХЕМИЧНА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО, ВИСОКИ НИВА НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ЗАХАР В КРЪВТА, ИНФАРКТ, КОРОНАРНА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО ● ДОБРОКАЧЕСТВЕНИ И ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ ● ДИАБЕТ ТИП I  ● ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ ● ЗАБАВЕН МЕТАБОЛИЗЪМ ● ГЛАУКОМА И ДРУГИ ОБЩИ ОЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ  ● ПОНИЖАВАТ НИВОТО НА СТРЕС ●  ПОМАГАТ ЗА РЕГУЛИРАНЕТО НА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН  ● УВЕЛИЧАВАТ НИВОТО НА ИЗДЪРЖЛИВОСТ ● НАМАЛЯВАТ УМОРАТА ● УКРЕПВАТ ВАШАТА ИМУННА СИСТЕМА,  ПОДПОМАГАТ ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ, СОЦИАЛНАТА АДАПТАЦИЯ, КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ ●  ВЪЗСТАНОВЯВАТ ОТ ОПЕРАТИВНИ ИНТЕРВЕНЦИИ ● СЕКСУАЛНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ ●РЕДУЦИРАТ СИМПТОМИТЕ НА СЕНИЛНОСТ ПРЕДИЗВИКАНА ОТ БОЛЕСТТА НА АЛЦХАЙМЕР ●ПОДОБРЯВАТ ПАМЕТА,МИСЛЕНЕТО, СПОСОБНОСТТА ЗА УЧЕНЕ ●  ПОМАГАТ ДА СЕ УВЕЛИЧИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО  ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН НА ПО-ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ХОРМОН НА РАСТЕЖА, ПОДОБРЯВАТ  АНТИОКСИДАНТНИЯ СТАТУС И ИМУНИТЕТА, КОЕТО ВОДИ ДО ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕНЕ. ОЧАКВАНИТЕ ПОЛЗИ СА: УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА, ПОДОБРЯВАНЕ НА СЪНЯ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА, ЗАСИЛВАНЕ НА УМСТВЕНАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ, ПОВИШАВАНЕ НА МУСКУЛНАТА МАСА, НАМАЛВААНЕ НА МАСТНИТЕ РЕЗЕРВИ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИЗНЕНОСТТА И БЛАГОПОЛУЧИЕТО, ПОВИШАВАНЕ НА ЛИБИДОТО.

Сортирай по:
ВИРУМИН ИМУННО 120
ВИРУМИН ИМУННО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН ПУЛМО 120
ВИРУМИН ПУЛМО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
52.10лв  
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ВИРУМИН ДЕНТ 120
ВИРУМИН ДЕНТ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.89лв  
ВИРУМИН 120
ВИРУМИН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200гр, прахообрана форма
33.18лв  
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
56.76лв  
ГОЛД ФИКС
ГОЛД ФИКС
Пакет 250гр, прахообразна форма
27.42лв