Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ОТЛИЧНО ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ ПРОТИЧАЩИ В ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ И СВЪРЗАНИ С ЖЕНСКАТА ПОЛОВА СИСТЕМА СЕ НАПРАВЛЯВАТ ОТ РАЗЛИЧНИ ХОРМОНИ, ПРЕДИ ВСИЧКО ОТ ХОРМОНА НА ГОЛЕМИЯ КОЛКОТО БОБОВО ЗЪРНО МОЗЪЧЕН ПРИДАТЪК-ХИПОФИЗАТА. ТОВА Е ГЛАВНАТА ЖЛЕЗА С ВЪТРЕШНА СЕКРЕЦИЯ КОЯТО СЕКРЕТИРА СУБСТАНЦИИ КОИТО В МИНИМАЛНИ КОНЦЕНТРАЦИИ ВЪЗБУЖДАТ ПО-СПЕЦИАЛНО ДЕЙНОСТТА НА ПОЛОВИТЕ ЖЛЕЗИ. С НАСТЪПВАНЕ НА ПОЛОВАТА ЗРЯЛОСТ ПОЛОВИТЕ ЖЛЕЗИ ОБАЧЕ СЪЩО ЗАПОЧВАТ ДА ОТДЕЛЯТ ХОРМОНИ.

НИВОТО НА ХОРМОНИТЕ ДЕЙСТВА ПО ПЪТЯ НА ОБРАТНАТА ВРЪЗКА. ПРИ ПО-ВИСОКО НИВО НА ПОЛОВИТЕ ХОРМОНИ СЕ ПОДТИСКА ДЕЙНОСТТА НА ХИПОФИЗАТА, А НИСКОТО ИМ НИВО Я СТИМУЛИРА.

ЗА ДА МОЖЕ ДА БЪДАТ ПРЕОДОЛЕНИ ВСИЧКИ АНОМАЛИИ СВЪРЗАНИ С ХОРМОНАЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ, ЛЕКАРИТЕ ФИТОТЕРАПЕВТИ ПРЕПОРЪЧВАТ ПРИЕМАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ. ИЗПОЛЗВАЙКИ НАЛИЧИЕТО НА ХОРМОНОПОДОБНИ ВЕЩЕСТВА В ОПРЕДЕЛЕНИ РАСТЕНИЯ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ПО БЕЗОПАСЕН НАЧИН БЕЗ УПОТРЕБАТА НА СИНТЕЗИРАНИ ХОРМОНИ ДА БЪДЕ ПРОВЕДЕНА ХОРМОНО -ЗАМЕСТИТЕЛНА ТЕРАПИЯ. ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ПОСТИГА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ХОРМОНАЛНИЯ БАЛАНС В ОРГАНИЗМА.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ  АО ''ПОЛИСОРБ'',  P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВА ЖЕНСКА ПОЛОВА СИСТЕМА.

ПРИЛОЖЕНИЕ: БИОКОМПЛЕКСИ ОТ АКТИВНИ КАТЕХИНИ И ИНДОЛИ СРЕЩУ ТУМОРИ НА ЕСТРОГЕН-ЗАВИСИМИ ТЪКАНИ. ПОДТИСКАЩИ РАСТЕЖА НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ЧРЕЗ АПОПТОЗА НА ЗАСЕГНАТИТЕ КЛЕТКИ И ПРЕДОТВРАТЯВАТ ОБРАЗУВАНЕТО НА НОВИ СЪДОВЕ  ЧРЕЗ КОИТО СЕ ХРАНЯТ ТУМОРИТЕ . НАСОЧЕНИ СА СРЕЩУ: ХОРМОНАЛНИЯ ДИСБАЛАНС ● ДИСПЛАЗИЯ ● РАК НА МАТКАТА ●  РАК НА ЯЙЧНИЦИТЕ  ●  ФИБРОМИОМА●  РАК НА ГЪРДАТА ● КИСТИ НА ЯЙЧНИЦИТЕ ● МАСТОПАТИЯ ● ЕНДОМЕТРИОЗИ● ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ ● ЧОВЕШКИ ПАПИЛОМЕН ВИРУС (HPV) ● ТУМОРИ НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, ЗАПАЗВАТ ВСИЧКИ ЖЕНСКИ ПОЛОВИ  БЕЛЕЗИ, ПОДМЛАДЯВАТ ТЯЛОТО, ПРАВЯТ КОЖАТА КРАСИВО МЛАДА,НАМАЛЯВАТ БРЪЧКИТЕ И ЛУНИЧКИТЕ, ПОДХРАНВАТ КОЖАТА,ОСОБЕНО В ОБЛАСТТА НА ГЪРДИТЕ. ВТЪРДЯВАТ И УГОЛЕМЯВАТ ГЪРДИТЕ. УВЕЛИЧАВАТ ЕНЕРГИЯТА И ЖИЗНЕНОСТТА, ВЪЗСТАНОВЯВАТ И  ОБНОВЯВАТ НА КОСАТА. АКТИВНИ БИОКОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ ОРГАНИЗМА И ОБЛЕКЧАВАЩИ РАЗСТРОЙСТВАТА В ПЕРИОД НА МЕНОПАУЗА, ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГОРЕЩИ ВЪЛНИ, ОБЛЕКЧАВАТ НАРУШЕНИЯТА НА СЪНЯ, ДЕПРЕСИЯ, ГЛАВОБОЛИЕ, СУХОТА НА ВЛАГАЛИЩЕТО И ДРУГИ ОБЩИ СИМПТОМИ,

Сортирай по:
МИОМИН
МИОМИН
1601-60T Блистер 60 таблетки
32.53лв  
МЕНО-ГРИКА
МЕНО-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
МИОМИН
МИОМИН
1601-120T Блистер 120 таблетки
58.20лв  
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
Пакет 250гр, прахообразна форма
26.91лв  
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200 гр, прахообразна форма
33.18лв  
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв