Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

МЪЖКО ЗДРАВЕ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ОТЛИЧНО МЪЖКО ЗДРАВЕ

НЕОБХОДИМИ СА ИЗВЕСТНИ ПОЗНАНИЯ ОТНОСНО ФУНКЦИЯТА НА ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ИМ С ВСИЧКИ ДРУГИ ОРГАНИ, ЗА ДА СЕ ДОБИЕ ПО-ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА ТЕХНИТЕ РЕАКЦИИ, ЗА НАРУШЕНИЯТА ВЪВ ФУНКЦИЯТА ИМ, ЗА НЯКОИ СЕКСУАЛНО-ХИГИЕННИ МЕРОПРИЯТИЯ И ПОЛОВО-СПЕЦИФИЧНИ ОСОБЕНОСТИ. ТОВА ЩЕ СТАНЕ БЕЗ НАМИГВАНЕ И БЕЗ ИЗЛИШНА СРАМЕЖЛИВОСТ. ПОЛОВИЯТ ЖИВОТ СЪЩО СПАДА КЪМ ВСЕКИДНЕВИЕТО, ТОЙ Е ЧАСТ ОТ НАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ.СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНСКА НАУКА ОСОБЕНО АКЦЕНТИРА ВЪРХУ ХОРМОНАЛНИЯ БАЛАНС В МЪЖКИЯ ОРГАНИЗЪМ КОЙТО ПРЕДОПРЕДЕЛЯ И ПРАВИЛНОТО ФУНЦИОНИРАНЕ НА МЪЖКАТА ПОЛОВА СИСТЕМА. ТОВА РАЗБИРА СЕ РЕФЛЕКТИРА И ВЪРХУ ЦЯЛОСТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОРГАНИЗМА.

 С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ УПОТРЕБАТА НА СИНТЕТИЧНИ ВЕЩЕСТВА, ЛЕКАРИТЕ ФИТОТЕРАПЕВТИ ПРЕПОРЪЧВАТ УПОТРЕБАТА НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ ЕКСТРАКТИ. ПОСРЕДСТВОМ ТЯХ СЕ ПОСТИГА РЕГУЛАТОРНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ОРГАНИЗМА ПРИ НАЛИЧНИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ПРИ НАЛИЧИЕ НА РИСКОВИ УСЛОВИЯ КОИТО МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО ОТКЛОНЕНИЕ ВЪВ ФУНКЦИИТЕ НА МЪЖКАТА ПОЛОВА СИСТЕМА КАКТО И ДО  ПРОМЕНИ ВЪВ ВИЗИЯТА.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA"  ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВА МЪЖКА ПОЛОВА СИСТЕМА.

ПРИЛОЖЕНИЕ: КОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ ПРИ: УДЪЛЖАВАНЕ НА ЕРЕКЦИЯ ● СЕКСУАЛНА АКТИВНОСТ И ИЗДЪРЖЛИШОСТ ● СЕКСУАЛНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ●  КРЪВООБРЪЩЕНИЕ ● УВЕЛИЧАВАНЕ НА РАЗМЕРА И ТВЪРДОСТТА НА ПЕНИСА ● КАЧЕСТВО НА  СПЕРМАТА ● ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И РЕАКЦИЯ ПРИ СЕКСУАЛНО СТИМУЛИРАНЕ  ● ОРГАЗЪМ● СЕКСУАЛНО ЖЕЛАНИЕ●  КЛИТОРНО УСЕЩАНЕ ● СУХОТА ВЪВ ВЛАГАЛИЩЕТО  ● МЕТАБОЛИЗЪМ НА ТЕСТОСТЕРОНА ● РАСТЕЖ НА ТЕСТИСИТЕ  ●ПРОИЗВОДСТВО, ПОДВИЖНОСТ И КОЛИЧЕСТВО НА СПЕРМАТОЗОИДИТЕ , ИЗТОЧНИК НА НАТУРАЛЕН ЦИНК ЗА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА, ПРЕДПАЗВАТ ОТ ДОБРОКАЧЕСТВЕНИ И ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ НА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА, ПОДТИСКАТ РАСТЕЖА НА ТУМОРНИТЕ КЛЕТКИ ЧРЕЗ АПОПТОЗА НА ЗАСЕГНАТИТЕ КЛЕТКИ  И ПРЕДОТВРАТЯВАТ ОБРАЗУВАНЕТО НА НОВИ  СЪДОВЕ, ЧРЕЗ КОИТО СЕ ХРАНЯТ ТУМОРИТЕ, ПОДПОМАГАТ РЕВЕРСИРАНЕТО НА ПРОЦЕСА КОСОПАД, ВЪЗСТАНОВЯВАТ И  ОБНОВЯВАТ  КОСАТА, ПРОТИВОРАКОВИ КОМПЛЕКСИ ЗА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА, СПОМАГАТ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА И ЖИЗНЕНОСТТА,   ПРЕБОРВАТ СЕ С ЕРЕКТИЛНАТА ДИСФУНКЦИЯ, ПОДОБРЯВАТ СЕКСУАЛНАТА АКТИВНОСТ И ИЗДЪЖЛИВОСТ , ИМАТ КАСАТЕЛСТВО КЪМ УВЕЛИЧАВАНЕТО НИВОТО НА ТЕСТЕРОНА НАТУРАЛНА АЛТЕРНАТИВА НА ВИАГРА.ПОМАГАТ ЗА ЕСТЕСТВЕНОТО РЕШАВАНЕ НА СЕКСУАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ- ПРЕЖДЕВРЕМЕННА ЕАКУЛАЦИЯ, ИЗДЪРЖЛИВОСТ И ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С ВЪЗРАСТТА, ПОДПОМАГАЩИ СРЕДСТВА ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ХРОНИЧЕН ПРОСТАТИТ, ПОМАГАТ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ПИКОЧНАТА СИСТЕМА  РЕГУЛИРАТ ОБМЯНАТА НА ЦИНКА В КЛЕТКИТЕ НА ОРГАНИЗМА ПРИ ДИАБЕТИЦИТЕ.

Сортирай по:
ВИРУМИН МЕН 120
ВИРУМИН МЕН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
55.12лв  
ЕКС-БЕК ПЛЮС+
ЕКС-БЕК ПЛЮС+
1502-60T Бутилка 60 таблетки
27.82лв  
ВИГРИКС ТУРБО
ВИГРИКС ТУРБО
1509-60C Блистер 60 капсули
35.00лв  
5 от 5 звезди!
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
Пакет 250гр, прахообразна форма
26.91лв  
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250ml
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250ml
Туба 250мл
32.10лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв