Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ЧЕРЕН ДРОБ, ЖЛЪЧЕН МЕХУР

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВ ЧЕРЕН ДРОБ И ЖЛЪЧЕН МЕХУР

НЯКОИ МЕДИЦИ , ВЕЩИ В ОБЛАСТТА НА ВЪНШНАТА ТЪРГОВИЯ, СРАВНЯВАТ ЧЕРНИЯ ДРОБ С МИТНИЧЕСКА СТАНЦИЯ, ТЪЙ КАТО ВСЕКИ "ВНОС" МИНАВА ПРЕЗ НЕГО,А БЕЗ ПАСАЖ ПРЕЗ ЧЕРНИЯ ДРОБ НИТО ЕДНО ВЪНШНО ВЕЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА НАВЛЕЗЕ ОТ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ КАНАЛ В ОРГАНИЗМА. КОНТРОЛЪТ ВЪРХУ ВНОСА - АКО РЕШИМ ДА СЕ ПРИДЪРЖАМЕ КЪМ ТОВА СРАВНЕНИЕ - Е САМО ЕДНА ОТ ЧЕРНОДРОБНИТЕ ФУНКЦИИ. МНОГО ПО-ВАЖНИ И ОБШИРНИ СА НЕГОВИТЕ СИНТЕЗНИ ЗАДАЧИ, Т.Е. ПРОДУКТИВНАТА ЧАСТ НА ТОЗИ ОРГАН, КОЙТО ПРЕДСТАВЛЯВА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЖЛЕЗА В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ. БЛИЗКО ДО УМА Е СРАВНЕНИЕТО С ЕДИН ГОЛЯМ ХИМИЧЕСКИ ЗАВОД.

НО И ТО ДАВА ТВЪРДЕ ОПРОСТЕНА КАРТИНА. "ПРОИЗВОДСТВЕНИЯТ СПЕКТЪР" НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С НЕГОВИТЕ МНОГО ХИЛЯДИ МЕЖДИННИ ПРОДУКТИ И СТРАНИЧНИ СИНТЕЗИ НЕ МОЖЕ ДАЖЕ ОТЧАСТИ ДА БЪДЕ ДОСТИГНАТ ОТ НИКОЕ МАКАР И ГИГАНТСКО ИНДУСТРИАЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ.ТОВА Е ЕДИН ОРГАН С МНОГО ГОЛЕМИ ВЪТРЕШНИ РЕЗЕРВИ И С ИЗУМИТЕЛНИ РЕГЕНЕРАТОРНИ СПОСОБНОСТИ. СМЯТА СЕ, ЧЕ ЕДНА СЕДМА ОТ ЧЕРНОДРОБНАТА МАСА Е ДОСТАТЪЧНА, ЗА ДА ПОДДЪРЖА ЖИЗНЕНИТЕ ФУНКЦИИ И Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА, ДА ОБРАЗУВА НОВИ ЧЕРНОДРОБНИ КЛЕТКИ И ДА СЕ РЕГЕНЕРИРА. ПО ЧЕРНОДРОБНИТЕ КЛЕТКИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ МНОГО ФИННИ КАНАЛЧЕТА, КОИТО СЛАГАТ НАЧАЛОТО НА ЖЛЪЧНАТА МРЕЖА. ОБЕДИНЕНИЯТ ЖЛЪЧЕН КАНАЛ ИМА ЕДНО РАЗКЛОНЕНИЕ, ПРИДАТЪК - ТОВА Е ЖЛЪЧНИЯ МЕХУР, КОЙТО ВСЪЩНОСТ СЛУЖИ САМО КАТО ХРАНИЛИЩЕ, КАТО РЕЗЕРВОАР ЗА ЖЛЪЧКАТА, КОЯТО СЕ ОТДЕЛЯ НЕПРЕКЪСНАТО ОТ ЧЕРНИЯ ДРОБ ПРИ РАЗПАДАНЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪВЕН  ПИГМЕНТ НА ЕРИТРОЦИТИТЕ. В ЖЛЪЧНИЯ МЕХУР "ПЪРВОНАЧАЛНАТА ЖЛЪЧКА" СЕ СГЪСТЯВА И ПРИ НУЖДА - НАПРИМЕР СЛЕД ПОЕМАНЕ НА ТЛЪСТА ХРАНА - СЕ ОТПУСКА В ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО. 

КАКТО С ПОМОЩА НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ МЕТОДИ ВЪРХУ ЛАБОРАТОРНИ ЖИВОТНИ, ТАКА И С КЛИНИЧНОЛАБОРАТОРНИ МЕТОДИ ПРИ ПОМОЩА НА ДУОДЕНАЛНО СОНДИРАНЕ У ЧОВЕКА ДНЕС Е ОБЕКТИВНО ДОКАЗАНО, ЧЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ ОТ ЛЕЧЕБНИ РАСТЕНИЯ, С ПРИСЪЩИ ХОЛЕРЕТИЧНИ И ХОЛАГОГНИ СВОЙСТВА  ИМАТ РЕДИЦА ДЕЙСТВИЯ, КАТО СПАЗМОЛИТИЧНО, КАРМИНАТИВНО, ЗАЩИТНО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЧЕРНОДРОБНИЯ ПАРЕНХИМ, ЛЕКО ЛАКСАТИВНО, КОИТО В СЪВКУПНОСТ МОГАТ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ ЛЕКУВАНОТО ЧЕРНОДРОБНО-ЖЛЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "СOMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЧ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ, ЖЛЪЧКАТА И БЪБРЕЦИТЕ.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ФИТОКОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ РАБОТАТА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ, ДЕТОКСИКИРАЩИ  ЧЕРНИЯ ДРОБ, СЪС СИЛЕН РЕГЕНЕРИРАЩ ЕФЕКТ, СТИМУЛИРАТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЖЛЪЧЕН СОК В ЧЕРНИЯ ДРОБ, СТИМУЛИРАТ ПОТОКА НА ЖЛЪЧНИЯ СОК,  И ПО ТОЗИ НАЧИН ДЕЙСТВАТ БЛАГОПРИЯТНО НА ХРАНОСМИЛАНЕТО И ПРАВИЛНОТО УСВОЯВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА, УВЕЛИЧАВАТ СИНТЕЗА НА ПРОТЕИНИ, УВЕЛИЧАВАТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ГЛУТАТИОНА В ЧЕРНИЯ ДРОБ, ПОДПОМАГАТ ОРГАНИЗМА ПРИ ИЗТОЩЕНИЕ И ПРОТЕИНОВО НЕДОХРАНВАНЕ, ИЗПОЛЗВАТ СЕ ЗА ТОНИЗИРАНЕ, ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ И ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ТЯЛОТО ПРИ ДЕТОКСИКАЦИЯ.

Сортирай по:
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
АВЕНА - ФИН ЗЕЛЕН ОВЕС (СТРЪКОВЕ)
Пакет 250гр, прахообразна форма
26.91лв  
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ВИРУМИН ДЕНТ 120
ВИРУМИН ДЕНТ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.89лв  
ВИРУМИН ВИТАЛ 120
ВИРУМИН ВИТАЛ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
48.54лв  
ВИРУМИН 120
ВИРУМИН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ 120
ВИРУМИН ХОЛЕСТЕРОЛ 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
55.12лв  
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200гр, прахообрана форма
33.18лв