Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

РАК, ТУМОР

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ПРЕБОРВАНЕ С РАКОВИ И ТУМОРНИ ОБРАЗУВАНИЯ

ВСЕ ОЩЕ РАКОВАТА БОЛЕСТ СЕ ЧИСЛИ КЪМ ЗАБОЛЯВАНИЯТА, ОТ КОИТО СЕ СТРАХУВАМЕ НАИ-МНОГО. ВСЕКИ ПЕТИ ЧОВЕК В НАШИТЕ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ УМИРА ОТ РАКОВО ЗАБОЛЯВАНЕ. МНОГО ХОРА СА ЧУВАЛИ ЗА ТВЪРДЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ И ДРАМАТИЧНИ КЛИНИЧНИ КАРТИНИ, КОИТО ИМ ВСЯВАТ СТРАХ И ГИ КАРАТ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ОТ НАВРЕМЕННО ОТИВАНЕ ПРИ ЛЕКАР. ВСИЧКИ НОВОСТИ В ОБЛАСТТА НА ОНКОЛОГИЯТА СЕ СЛЕДЯТ ОТ ЧИТАТЕЛИТЕ С ОСОБЕН ИНТЕРЕС.ПОЧТИ ЕЖЕДНЕВНО КЪМ УЧЕНИТЕ СЕ ОТПРАВЯТ ВЪПРОСИ, ДАЛИ НАЙ-СЕТНЕ НЕ Е НАМЕРЕН "ПРИЧИНИТЕЛЯТ НА РАКА"... КОЛКОТО И ДА Е ПОНЯТЕН СТРАХЪТ ОТ ТАЗИ ГРУПА БОЛЕСТИ, ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ИЗЯСНИМ НЯКОИ НЕЩА.

ПЪРВО: НЕ СЪЩЕСТВУВА ЕДИН РАК И ЕДИН ПРИЧИНИТЕЛ НА РАКА. В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВИДА И ЛОКАЛИЗАЦИЯТА ИМ , ТУМОРНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЕ РАЗЛИЧАВАТ МНОГО ЕДНО ОТ ДРУГО. НЯКОИ ФОРМИ РАСТАТ МНОГО БЪРЗО И ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ДОВЕЖДАТ ДО СМЪРТ. ДРУГИ ЕДВА СЛЕД ГОДИНИ ПРИДОБИВАТ ВИДИМИ РАЗМЕРИ. ВТОРО: ОТ РАК ДО РАК ИМА РАЗЛИКА И ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВРЕМЕТО НА ПРОЯВА, И ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРИЧИНИТЕ, КОИТО ПРОВОКИРАТ ТЯХНАТА ПОЯВА, И ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРИЛАГАНАТА ТЕРАПИЯ НА КОЯТО СЕ ПОДДАВАТ. ТРЕТО: ДА СЕ ПАЗИМ ОТ РАКОВА ПАНИКА! ЧЕТВЪРТО: РАКЪТ Е ИЗЛЕЧИМ?! ПЕТО: ДА ПОЗНАВАМЕ ВЪЗМОЖНИТЕ ПРИЗНАЦИ НА РАК: НЕОБЯСНИМО КЪРВЕНЕ ИЛИ ОТДЕЛЯНЕ НА СЕКРЕТИ, ТРУДНО ЗАРАСТВАЩИ РАНИ, ПРОДЪЛЖИТЕЛНА КАШЛИЦА, КЪРВАВИ ХРАЧКИ, ЗАГУБА НА ТЕГЛО, ОПИПВАНЕ НА НАРАСТВАЩИ ВЪЗЛИ И НАДЕБЕЛЯВАНИЯ, ЧЕСТА СМЯНА НА ДИАРИЯ СЪС ЗАПЕК. ШЕСТО: НЕ ВСЕКИ ТУМОР Е РАК. СЕДМО: РАКЪТ НЕ Е НАСЛЕДСТВЕНА БОЛЕСТ. ОСМО: ЛЕЧЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВОЕВРЕМЕННО, УПОРИТО, ЦЯЛОСТНО.

АКО ЧЕСТО ХАПВАТЕ ИНДИЙСКА ХРАНА, ПОДПРАВЯТЕ ЗДРАВЕТО СИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО НАВЯРНО ПОДОЗИРАТЕ. ПОДПРАВКАТА КУРКУМА ОТДАВНА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ИНДИЙСКИТЕ ЛЕЧИТЕЛИ В АЮРВЕДИЧЕСКАТА МЕДИЦИНА. В СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА,ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,  ЛЕКАРИТЕ ФИТОТЕРАПЕВТИ АКТИВНО ПРЕДПИСВАТ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАН РАСТИТЕЛЕН ЕКСТРАКТ ОТ КУРКУМА.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПРЕБОРВАНЕ  С УВРЕЖДАНИЯ ОТ КАНЦЕРОГЕННИ ВЕЩЕСТВА.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ФИТОКОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ДОБРОКАЧЕСТВЕНИ И ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ,РАК НА ГЪРДАТА,  МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ, ОТСЛАБВА ВЪЗПАЛЕНИЕТО ПРИ РЕВМАТИЗЪМ И ПОДОБРЯВА СИМПТОМИТЕ, ПОНИЖАВА ХОЛЕСТЕРОЛА В КРЪВТА,  ПОДОБРЯВА ЧЕРНОДРОБНАТА ФУНКЦИЯ, ПОМАГА ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ХЕПАТИТ С, ПРЕДОТВРАТЯВА ОБРАЗУВАНЕТО НА ТРОМБИ, КОИТО МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО ИНФАРКТ.

Сортирай по:
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
СМЛЕНИ ЛЮСПИ ОТ КРАЛСКА ЕЛДА
Пакет 250гр, прахообразна форма
24.32лв  
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
ФИН ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200 гр, прахообразна форма
33.18лв  
ВИРУМИН 120
ВИРУМИН 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200гр, прахообрана форма
33.18лв  
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
56.76лв