Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

МОЗЪК, ПАМЕТ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ПО-ДОБРО ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ

ССТАРИТЕ АНАТОМИИ СЕ ОТЛИЧАВАЛИ СЪС СКЛОННОСТТА СИ КЪМ ПОСТАВЯНЕ НА СРАВНЕНИЯ. КОГАТО ОПИСВАЛИ ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК, ТЕ ОБИЧАЛИ ДА ГО ОПРИЛИЧАВАТ НА ОРЕХ. В ЕДНА ТВЪРДА ЗАЩИТНА ЧЕРУПКА (ЧЕРЕПА)(СЪЩО КАКТО ЯДКАТА НА ОРЕХА), Е РАЗПОЛОЖЕН МОЗЪКЪТ - БЕЛЕЗНИКАВ, МНОГОКРАТНО НАГЪНАТ И НАБРАЗДЕН, ЗАОБИКОЛЕН ОТ ПРЕГРАДНИ СТЕНИ И ОБВИТ ОТ ТЪНКИ ЦИПИ. ТОЗИ ОРГАН, КОЙТО ТЕЖИ КРЪГЛО ЕДИН И ПОЛОВИНА КИЛОГРАМА - В СЪСТАВА МУ ВЛИЗАТ ОКОЛО 80% ВОДА - Е СЕДАЛИЩЕ НА "ДУШАТА", МОТОР НА ВОЛЯТА НА МИСЪЛТА, НОСИТЕЛ НА ЛИЧНОСТТА И ХАРАКТЕРА, СКЛАД НА ВСИЧКИТЕ НИ ПОЗНАНИЯ. ДА ИНТЕРПРЕТИРАМЕ МОЗЪКА САМО КАТО ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА, ТОВА ОЗНАЧАВА ТВЪРДЕ МНОГО ДА ОПРОСТЯВАМЕ НЕЩАТА.

ПЛОД НА ФАНТАЗИЯТА СИ ОСТАВА И ЛЕГЕНДАРНАТА "НЮРНБЕРГСКА ФУНИЯ", С ПОМОЩА НА КОЯТО "ВЛИВАЛИ" ЗНАНИЯТА В ГЛАВИТЕ НА МЪРЗЕЛИВИТЕ УЧЕНИЦИ БЕЗ ОСОБЕНИ УСИЛИЯ ОТ ТЯХНА СТРАНА И ПО ТОЗИ НАЧИН ПЪЛНЕЛИ МОЗЪЦИТЕ ИМ С ТЕЗИСИ И ФАКТИ-СЪЩО КАТО ПРАЗНИ ЦИСТЕРНИ. 

ВСЕ ПАК И ИЗРАБОТВАНЕТО НА ПОДОБНИ ФАНТАСТИЧНИ ПРЕДСТАВИ НЕ Е МАЛКО ПОСТИЖЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК. НИЕ СМЯТАМЕ, ЧЕ Е ЕСТЕСТВЕНО ДА СВЪРЗВАМЕ МОЗЪКА С ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ НА МИСЛЕНЕТО И УСЕЩАНЕТО. НЕ ВСЯКОГА ОБАЧЕ Е БИЛО ТАКА. АРИСТОТЕЛ (384-322 ПР.Н.Е) УНИВЕРСАЛНИЯТ ГРЪЦКИ УЧЕН, ОПИСВА МОЗЪКА С НЕГОВИТЕ МНОГОБРОЙНИ ИЗВИВКИ , КАТО МУ ПРИПИСВА ФУНКЦИЯТА НА ОХЛАДИТЕЛ ЗА ТВЪРДЕ РАЗГОРЕЩЕНАТА КРЪВ. ХИПОКРАТ (460-377 ПР.Н.Е.) ОБАЧЕ КОЙТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЧНИТЕ СИ НАБЛЮДЕНИЯ УСПЯЛ ДА ПРИДОБИЕ ПОРАЗИТЕЛНИ ПОЗНАНИЯ ВЪРХУ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ СТРУКТУРА И ФУНКЦИЯ НА ОРГАНИТЕ, ТВЪРДЯЛ, ЧЕ САМО ОТ МОЗЪКА ПРОИЗХОЖДАТ УДОВОЛСТВИЕТО И РАДОСТТА, СМЕХЪТ И ШЕГАТА, ТЪГАТА И БОЛКАТА, НЕУДОВОЛСТВИЕТО И ПЛАЧЪТ. ТОЙ ДОРИ ПРЕДПОЛАГАЛ, ЧЕ МОЗЪКЪТ ИГРАЕ РЕШАВАЩА РОЛЯ ВЪВ ВСИЧКИ МИСЛОВНИ И ПОЗНАВАТЕЛНИ ПРОЦЕСИ. ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ЧОВЕШКИЯ  МОЗЪК СА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ, СПЕКТЪРЪТ НА НЕГОВИТЕ ДЕЙНОСТИ Е МНОГО ПО-КОМПЛЕКСЕН, ПРЕЦИЗНОСТТА МУ Е НЕВЪОБРАЗИМА, А И СЪВСЕМ НЕ СА РАЗКРИТИ ОЩЕ ВСИЧКИ РЕЗЕРВИ.

НАРАСТНАЛИЯТ ИНТЕРЕС КЪМ ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО И ПРОФИЛАКТИКАТА НА ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ , СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ОТНОСИТЕЛНО ПО-ДОБРАТА ПОНОСИМОСТ , ПО-РЯДКО СРЕЩАНИТЕ И ПО-СЛАБО ИЗРАЗЕНИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ НЕПОНОСИМОСТИ. ТОЗИ ВАЖЕН И ДОКАЗАН ОТ СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ФАКТ ИМА СЕРИОЗНИ СОЦИАЛНИ, ИКОНОМИЧЕСКИ И ЗДРАВНО-МЕДИЦИНСКИ АСПЕКТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ПРИ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ.

ПРИЛОЖЕНИЕ: КОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ: ПАМЕТТА ● УМСТВЕНАТА ДЕЙНОСТИ КОНДИЦИЯТА НА УМА ● ПСИХИЧНОТО ВНИМАНИЕ, КОНЦЕНТРАЦИЯТА И БДИТЕЛНОСТТА ● ЛОГИКАТА , ИНТЕЛЕКТА И ОБЩОТО ПОЗНАНИЕ ● РАБОТАТА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ ● IQ СТИМУЛАТОР, КОМПЛЕКСИ ПОДПОМАГАЩИ ПРИ: НАРУШЕНО КРЪВООБРЪЩЕНИЕ  ● БОЛЕСТ НА АЛЦХАЙМЕР ● СЕНИЛНА ДЕМЕНЦИЯ ● ШУМ В УШИТЕ ● ЗРИТЕЛНИ ДИСФУНКЦИИ(ДЕГЕНЕРАЦИЯ НА МАКУЛАТА, ГЛАУКОМА, КАТАРАКТА, УВРЕЖДАНИЯ НА РЕТИНАТА) ● СЕКСУАЛНА ДИСФУНКЦИЯ ●  СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ (АТЕРОСКЛЕРОЗА, ИСХЕМИЧНА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО, ВИСОКИ НИВА НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ЗАХАР В КРЪВТА, СЪРДЕЧЕН ПРИСТЪП , КОРОНАРНА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО), КОМПЛЕКСИ СПОСОБСТВАЩИ ДА СЕ УВЕЛИЧАВА СПОСОБНОСТТА ЗА УЧЕНЕ, ПОКАЗВАТ СИЛНИ АНТИОКСИДАНТНИ СВОЙСТВА, СПОМАГАТ ЗА БОРБАТА С ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ, НАМАЛЯВАТ ЗАГУБАТА НА КЛЕТЪЧНАТА ЖИЗНЕСПОСОБНОСТ ПОРАДИ ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ОКСИДАТИВНИЯ СТРЕС, ИНХИБИРАТ ТРОМБОЦИДНИЯ АКТИВИРАЩ ФАКТОР (PAF),КОМПЛЕКСИ ПРОТИВ МИГРЕНА, АКТИВНИ БИОКОМПЛЕКСИ,ПОДХОДЯЩИ СА ЗА ХОРА, СТРАДАЩИ ОТ ШИРОК КРЪГ ПСИХИЧНИ РАЗСТРОЙСТВА, АКТИВНИ БИОКОМПЛЕКСИ СПОМАГАЩИ ЗА ВИТАЛИЗАЦИЯТА НА МОЗЪКА ,

Сортирай по:
НЕРВО-ГРИКА
НЕРВО-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
ДЪХ-ГРИКА
ДЪХ-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН ЛУКС 120
ВИРУМИН ЛУКС 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ВИРУМИН ВИТАЛ 120
ВИРУМИН ВИТАЛ 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
48.54лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв  
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
ЗЕЛЕНА ЕЛДА (СТРЪКОВЕ)
Пакет 200гр, прахообрана форма
33.18лв  
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
56.76лв