Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА, АЛЕРГИИ

 ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНА И ПРОФИЛАКТИЧНА УПОТРЕБА ЗА ЗДРАВА ДИХАТЕЛНА СИСТЕМА С ПРОТИВОАЛЕРГИЧНО ДЕЙСТВИЕ

СПОРЕД БИБЛЕЙСКОТО СЪТВОРЕНИЕ НА СВЕТА АДАМ БИЛ НАПРАВЕН ОТ ГЛИНА, А НЕГОВИЯТ СЪЗДАТЕЛ, КАТО МУ ВДЪХНАЛ ВЪЗДУХ, МУ ВДЪХНАЛ И ДУША, Т.Е. ЖИВОТ. НЕ Е ЛИ ПОРАЗИТЕЛНО КОЛКО МНОГО ПРИЛИЧА ТОВА СИМВОЛИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МОДЕРНИТЕ МЕТОДИ ЗА СЪЖИВЯВАНЕ, НА ДИШАНЕТО  УСТА В УСТА? ДАЛИ ТОВА ПРЕДАНИЕ НЕ ПРОИЗХОЖДА ОТ НАБЛЮДЕНИЕТО, ЧЕ СОБСТВЕНИЯТ ДЪХ МОЖЕ ДА ВЪЗВЪРНЕ ЖИВОТА И НА ПРИВИДНО БЕЗЖИЗНЕНИ ХОРА?ДИШАНЕТО СЕ СМЯТА ЗА НЕПОГРЕШИМ БЕЛЕГ НА ЖИВОТ.  

С "ПОСЛЕДНИЯ ДЪХ" - ТАКА СЕ КАЗВА - ДУШАТА НАПУСКА ТЯЛОТО; ОТ УПЛАХА ДЪХЪТ СЕКВА; В МНОГОБРОЙНИ БАЛАДИ И ПЕСНИ СЕ ОПИСВА КАК ГРИЖОВНАТА МАЙКА СЕ ВСЛУШВА В СПОКОЙНОТО ДИШАНЕ НА ДЕТЕТО СИ И Т.Н. ДИШАНЕТО, Т.Е. ОБМЯНАТА НА ГАЗОВЕТЕ В БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ, СЕ ЧИСЛИ СЪЩО КЪМ ОСНОВНИТЕ ФУНКЦИИ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ; ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ДОРИ И РАСТЕНИЯТА "ДИШАТ" - ГОВОРИМ САМО ЗА ФЕНОМЕНА НА ГАЗОВАТА ОБМЯНА. ВЯРНО Е СЪЩО ТАКА, ЧЕ СПИРАНЕТО НА ДИШАНЕТО Е НЕСЪВМЕСТИМО С ЖИВОТА. В ПО-СТАРИТЕ МЕДИЦИНСКИ УЧЕБНИЦИ ЧЕТЕМ, ЧЕ ПРЕД УСТАТА НА ЧОВЕК, ИЗПАДНАЛ В БЕЗСЪЗНАНИЕ, СЕ ПОСТАВЯ МАЛКО ОГЛЕДАЛЦЕ, ЗА ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ЩЕ СЕ ЗАМЪГЛИ ОТ ИЗДИШАН ВЪЗДУХ ИЛИ ПЪК ЕДНО ПЕРЦЕ - ДАЛИ ЩЕ СЕ ЗАДВИЖИ ОТ ДЪХА МУ И ДРУГИ ПОДОБНИ. ДНЕС ВЕЧЕ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ ДОРИ ПРИ ПРИВИДНО ПЪЛНО СПИРАНЕ НА ДИШАНЕТО МОЖЕ ДА ИМА ЗАПАЗЕНА ПОНЕ ЕДНА МИНИМАЛНА БЕЛОДРОБНА ФУНКЦИЯ И ЧЕ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ДОЛОВИ НЯКАКВО ДИШАНЕ СЪВСЕМ НЕ Е РАВНОЗНАЧНО СЪС СМЪРТ. С ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ ЖИВОТЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖА ДЪЛГО ВРЕМЕ, А ПРИ ПАРАЛИЗА НА ДИХАТЕЛНАТА МУСКУЛАТУРА - ДОРИ И ГОДИНИ НАРЕД.

ОТДАВНА ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ СТАНДАРТИЗИРАНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ ИМАТ ОПРЕДЕЛЕН ДЯЛ В НАУЧНО ОБОСНОВАНАТА ТЕРАПИЯ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА. ЕДНИ ОТ ГЛАВНИТЕ ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЛЕЧЕБНИТЕ РАСТЕНИЯ СА БИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЪДАТ ВЪЗПАЛЕНИЯТА НА ГОРНИТЕ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА И РАЗЛИЧНИТЕ  ВИДОВЕ КАКТО ОСТРИ, ТАКА И ХРОНИЧНИ БРОНХИТИ.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРОДУКТИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ АО ''ПОЛИСОРБ'', P.W.M. ''GAMA'' И "COMPLETE PHARMA" ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ТЕРАПЕВТИЧНА УПОТРЕБА ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ГОРНИТЕ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА, БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ И АЛЕРГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ.

ПРИЛОЖЕНИЕ:ЗДАВОСЛОВНИ КОМПЛЕКСИ ЗА  ПРОФИЛАКТИКА НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА, ПРОТИВОАСТМАТИЧНИ КОМПЛЕКСИ, КОМПЛЕКСИ ЗА ПЕВЕНЦИЯ НА  БРОНХИТИ, ПРОТИВОГРИПНИ КОМПЛЕКСИ, КОМПЛЕКСИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА КАШЛИЦА, ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ КОМПЛЕКСИ, КОМПЛЕКСИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА, ФИТОКОМПЛЕКСИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ СПИРАНЕТО НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО ПРИ ПУШАЧИ И ПОДПОМАГАНЕ ЛЕЧЕНИЕТО НА ОТРАВЯНЕ С НИКОТИН

Сортирай по:
ДЪХ-ГРИКА
ДЪХ-ГРИКА
Опаковка 60бр/3гр филтърни торбички
18.00лв  
ВИРУМИН ИМУННО 120
ВИРУМИН ИМУННО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
56.76лв  
ВИРУМИН ПУЛМО 120
ВИРУМИН ПУЛМО 120
Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
52.10лв  
ВИРУМИН ЛУКС 120
ВИРУМИН ЛУКС 120
Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
46.15лв  
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
ПОЛИСОРБ ПЛЮС
Буркан 25гр, прахообразна форма
39.90лв