Марки
 
Количка
0 артикула
 

ЗА НАС

ЗА НАС

COMPLETE-PHARMA е финландско-тайландска фабрика за хранителни добавки, оборудвана с модерни автоматизирани фармацевтични машини и съоръжения, които отговарят на СЕ и GMP стандарти. Производственият процес протича при стриктно спазване правилата на  GMP (Good Manufacturing Practices) (Добра производствена практика) и СЕ стандартите, използваните суровини отговарят на международните стандарти.

Ние сме ангажирани в научните изследвания, разработките, и производството на съвременни хранителни добавки, осигуряващи здравна и медицинска помощ.
Ние внимателно проучваме най-новите постижения в съответната област на медицината и прилагаме актуални знания за всички наши разработки.  Всички съставки, които използваме са клинично одобрени за тяхната ефикасност и безопасност.

Получаваме висококачествени стандартизирани съставки от надеждни доставчици в САЩ, Германия, Индия, Малайзия, Тайланд, Китай и други части на света,  което ни дава възможност да произвеждаме високотехнологични продукти с максимална ефикасност и въздействие върху здравето на хората.

Чрез комбиниране знанията за древните европейски, тайландски, китайски и индийски лекарства с модерните знания за хранителните вещества, ние позиционираме COMPLETE-PHARMA сред най-уникалните производители в света.

В COMPLETE-PHARMA, ние вярваме, че думата "здраве" е част от нашия живот, а не слово за самореклама.
Ние правим бизнес с почтеност и вярваме в отговорността към нашите клиенти, които се нуждаят от нашата помощ и подкрепа.  Ние не пресилваме нещата за нашите продукти и разчитаме на модерния научен подход, спомняйки си думите на Хипократ:

              “Let your food be your medicine, and your medicine be your food" 
              "Нека храната ви бъде вашето  лекарство и вашето лекарство бъде вашата храна"

Ние произвеждаме за местни и международни пазари.
Гарантираме високо качество на продуктите и бърза доставка-за всяко изделие срока на доставка е посочен в сайта на фирмата.
Продуктите са опаковани в бутилки или блистери от по 30, 60, 90, 120, 180 таблетки, фабрично запечатани, с посочени всички изискуеми реквизити върху етикета. Баркодът  индентифицира изделията като финландски хранителни добавки.
Цените са в лева, с ДДС, за бутилка или блистер фабрично запечатани. Предвидени са различни ценови нива за търговци на едро, търговци на дребно и граждани.

Всеки артикул е FDA сертифициран.
Комплектът от документи необходим при износ съдържа следното:
FDA сертификат за свободна продажба
Сертификат за произход (формуляр А)
COA (Сертификат за анализ).
Подробна информация относно: продуктовите групи, видовете изделия, техния състав, приложение, препоръчителен дневен прием, начин на употреба и опаковка с брой таблетки можете да откриете на адрес: www.complete-pharma.com .
                                                                                                                                                                                                                 
От екипа на COMPLETE-PHARMA