Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ЗА НАС

   

Страстният ни интерес към пълноценното хранене и начините за неутрализиране на различните фактори, които влошават здравето ни, датира още от средата на деветдесетте години на миналия век. С любителско усърдие през 2001г създадахме нашата овощна градина, която впоследствие и биосертифицирахме.

Като дългогодишни последователи на здравословното хранене, в края на 2010г основахме IntelliMax Ltd, с регистрация във Великобритания. През 2011г стартирахме с внос и широко популяризиране на хранителните добавки на Complete Pharma Co.LtdБяхме привлечени от факта, че част от продуктите са единствени в България и са произведени от стандартизирани растителни екстракти , чието здравословно действие не беше използвано в други препарати предлагани на българския пазар.

Под натиска на обстоятелствата и водени от желанието да разширим асортимента с други уникални продукти, през 2014г започнахме внос от полския производител P.W.M.GAMA на безглутенови храни, с основна съставка: смлени люспи(шушулки) от елда.

Oще същата година установихме контакт с руския производител АО ПОЛИСОРБ и стартирахме внос на още един, уникален по своя начин на действие препарат - хранителната добавка Полисорб Плюс-мощен сорбент и универсален детоксикатор.

През 2015г в България регистрирахме Интелимакс ООД.

През 2016г обогатихме асортимента и с продуктите на GRYKOPOL-Полша.

През 2021г разширихме продуктовата гама с новата серия на GRYKOPOL-Полша *DOG HAU NUTRACEUTICAL* -добавка към храната на кучета, от растителен произход - нежна стъпка към природата;

От април 2023г. Интелимакс ООД получи Разрешение за търговия на едро с медицински изделия Рег. N: BG WDA MD-0654/28.04.2023г.

Производственият процес в CОМPLETE PHARMA Co.Ltd. , P.W.M.GAMA, АО ПОЛИСОРБ и GRYKOPOL протича при стриктно спазване правилата на GMP (Good Manufacturing Practices) (Добра производствена практика) и СЕ стандартите.

Нашата мисия:

Ние предлагаме на нашите клиенти едновременно: продукти, с високо качество, достъпна цена, с максимална полезност и въздействие върху здравето на хората, препарати, клинично одобрени за тяхната ефикасност и безопасност, създадени чрез комбиниране знанията за древните европейски и азиатски лекарства с модерните знания за хранителните вещества. Логиката, която следваме при подбора на продукти се позовава единствено на научния подход. Първо: препарат, мощен сорбент и широкоспектърен детоксикатор, с помоща на който човешкия организъм да може да се освободи за кратко време от всички вещества, които нарушават естествените метаболитни процеси. Второ: апелираме, като част от ежедневното меню, да се приемат продукти със свойствата на функционална храна. Те са с богат хранителен състав и по естествен начин попълват дефицитите в кръвните депа. Ако с прецизен диагностичен метод е установен точния дефицит от хранителни вещества, тогава правим предложение за правилно подбрана хранителна добавка, произведена от стандартизирани растителни екстракти. С продуктите от нашите доставчици, можем да предоставим начини за  възстановяване на метаболизма на организма и връщането му в неговата равновесна точка, която ние, обикновенните хора, наричаме: здраве.

Ние успяхме да реализираме мечтата си да разпостраняваме знанието за здравословното, пълноценно хранене .

Ние вярваме, че думата здраве е част от нашия живот, а не слово за самореклама.

Ние правим бизнес с почтеност и вярваме в отговорността към нашите клиенти, които се нуждаят от нашата помощ и подкрепа.

Ние не пресилваме нещата и разчитаме на модерния научен подход, спомняйки си думите на Хипократ: "Нека храната ви бъде вашето лекарство и вашето лекарство бъде вашата храна".

 

Очакваме ви на нашите сайтове:

www.elitefoods.eu

www.complete-pharma.bg