Марки
 
Количка
0 артикула
 
Избрани продукти
 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетителите могат да разгледат всички продукти от магазина на Complete Pharma за България, без  да предоставят информация за себе си.

Основното ни желание е да се чувствате сигурни, когато влизате в нашата интернет страница. Защитата на личната Ви сфера е от висок приоритет за нас, защото ние разглеждаме защитата на личните данни като основен принцип в качественото предлагане на услуги и информация.

Информацията, чрез която лицето може да бъде индентифицирано , е тази, която Потребителят доброволно въвежда, използва или предоставя при ползване на услугите на магазина на Complete Pharma за България:две имена, адрес за доставка/плащане, телефон, имейл. Complete-pharma.bg използва информацията за целите, предвидени в Общите условия за ползване на сайта, както и за предлагане на нови продукти и/или услуги на Потребителя (безплатни или платени),  промоции, купони за намаление, запитвания, анкети, за приспособяване на предлаганите услуги към предпочитанията на Потребителя. Ако сте съгласни и приемате всички цели сега, можете да продължите да пазарувате от електронния магазин Complete Pharma за България. Чрез регистрирането си, Потребителят се съгласява да получава търговски съобщения изпращани от магазина на Complete Pharma за България. Ако желаете допълнителна информация или желаете профила Ви да бъде изтрит, моля пишете ни в контактната форма на ел. магазин или на публикувания имейл в секция *Контакти*. Вие ще получите потвърждение на вашето искане.

Трансферирането на лични данни към трети лица принципно е изключено. Допуска се единствено с оглед реализацията на целта: продажба от разстояние на продукти предлагани от Complete-pharma.bg, за която сте ни ги предоставили посредсвом попълването и изпращането на съответния формуляр или e:mail. В този случай ние предоставяме вашите две имена, адрес за доставка/плащане и телефонен номер на наши партньори-например фирми за превоз и доставка.

Екипът на магазина на Complete Pharma за България, счита за своя първостепенна задача да опази по възможно най-сигурен начин поверителността на получената от вас лична и бизнес информация. Ние знаем как огромното и вълнуващо разрастване на Интернет и на всички видове услуги online предизвикват допълнителна и то основателна тревога за потребителите по отношение на наличната информация за тях и искаме да бъдете уверени, че във всяка от нашите Интернет дейности ние винаги имаме предвид този наш ангажимент: съвестно да защитаваме вашите данни от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване, включително и на предоставената ни за архив/съхранение лична или бизнес информация.

Достъпът до информацията за клиентите е ограничен до онези наши служители, които са оторизирани и които са обучени да боравят с тези данни правилно и да спазват правилата за поверителност. Личните данни се съхраняват в криптиран вид.

В електронния магазин Complete Pharma за България не се предлагат детски продукти, които биха могли да бъдат пазарувани без компетентното мнение на възрастните. Ние съветваме всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на магазина на Complete Pharma за България без разрешението на своите родители или настойници.